Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 02:27   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Taraftardan takıma protesto

Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 8-0 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş İstanbul'a döndü

Havaalanında bir grup taraftarın alkışlı protestosuyla karşılaşan Beşiktaş kafilesine 200 kadar çevik kuvvet mensubu eşlik etti.
Salı gecesi Liverpool'a 8-0 yenilen Beşiktaş İstanbul'a döndü.

Başkan Demirören'in de yer aldığı kafileyi havaalanında bir grup taraftar karşıladı. Yıldırım Demirören ve eşi havaalanında çıkan ilk isimler olurken, havalanında toplanan bir grup taraftar Beşiktaş kafilesini alkışlarla protesto etti.

Havaalanında toplanan grupla Beşiktaş kafilesi arasında bir gerginlik oluşmasını engellemek için 200 kadar çevik kuvvet mensubu yoğun güvenlik önlemleri alırken, Siyah-beyazlı taraftarların alkışlarla takımı protesto etmesi ve elleriyle 'sekiz' işareti yapması dikkat çekti.

Başta teknik direktör Ertuğrul Sağlam olmak üzere futbolcular ve teknik heyetin moralinin bozuk olduğu gözlenirken, Beşiktaş kafilesi polis eskortu eşliğinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gitti.

Atatürk Havalimanı'ndan BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne doğru yola çıkan Beşiktaşlı futbolcular, Turkcell Süper Lig'de 10 Kasım Cumartesi günü Sivasspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına basına kapalı idmanla başlayacaklar.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla