Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 08:57   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nereye gidiyorsun!

İngiltere'deki kabus sonrasında Başkan'ın yanında Ertuğrul Sağlam vardı: Çok üzgünüm. İstifamı sunuyorum...
8.11.2007



İngiltere’deki kabus sonrasında Başkan’ın yanında Ertuğrul Sağlam vardı: Çok üzgünüm. İstifamı sunuyorum...
Ancak Demirören hocasına sahip çıktı: Sana kaçmak değil, yüreğini ortaya koyup bu yenilgiyi unutturmak yakışır
‘Söyleyecek sözüm yok’
Liverpool karşısında alınan 8-0’lık yenilgi sonrasında Beşiktaş’ta taşlar yerinden oynadı. Maç sonrasında oldukça üzgün olan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile Başkan Yıldırım Demirören biraraya geldi. “Bir yerlerde büyük bir yanlışlık var” diyerek sözlerine başlayan Sağlam, “Ben takımımı tanıyamadım. Böylesine büyük bir camiaya böyle bir gece yaşattığımız için çok üzgünüm. Söyleyecek söz bulamıyorum” diye konuştu.
‘Sorunları aşacağız’
“Ben bu takımın teknik direktörüyüm ve tüm sorumluluk bendedir” diyen Ertuğrul Sağlam, istifasını Başkan Yıldırım Demirören’e sundu. Genç çalıştırıcının bu sözleri üzerine duygulanan Demirören, “Sorumluluk almanıza sevindim. Ancak sadece sizin sorumluluk alıp, istifa etmeniz çözüm değil. Bu zor günlerimizde takımın başında kalın ve tüm sorunları çözün. Size yakışan, kaçmak değil, yüreğini ortaya koyup, yenilgiyi unutturmaktır” dedi.
Engin’e hesap sordu
Yıldırım Demirören, Sağlam’dan sonra daha sonra Sinan Engin ile görüştü ve hesap sordu. Başkan, “Bu takımın hali ne... Böyle acemice goller yenmez. Sorun nerede” diye sordu. Engin, “Böylesine maçlara hazır olmayan bir takıma sahibiz. Ancak yine de farklı skorun bahanesi olamaz. Siz de uygun görürseniz, radikal kararlar alabiliriz” yanıtını verdi. Başkan da menacer Sinan Engin’den takımla ilgili ayrıntılı bir rapor istedi.
Taraftar ‘Başkan’ diyor
Bu arada taraftarlar da faturayı Yıldırım Demirören’e kesti. Milliyet Gazetesi’nin internet sitesinde yapılan ankete 55 bin 846 kişi katıldı. Katılımcıların yüzde 47.40’ı Demirören’in bırakması gerektiğini savunurken, yüzde 9.74’lük kesim Sinan Engin’in gönderilmesini istedi. Bin 684 (Yüzde 3) kişi Sağlam’ın gönderilmesi isterken, yüzde 8’lik bölüm “Herkes kalsın”, yüzde 31.74’lük kısım ise “Herkes gitsin” dedi. l Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla