Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 10:27   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lyon un ısrarı bitmiyor

Lyon umutlarını sürdürdü: 4-2

Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda yapılan mücadelede Lyon, VfB Stuttgart'ı 4-2 mağlup ederek, son 16 takım arasına katılma umutlarını sürdürdü.

Ligue 1 temsilcisi, ilk iki maçından da mağlubiyetlerle ayrılmış ve Stuttgart'ı 2-0 mağlup ederek ilk puanlarını elde etmişti.
Lyon aldığı 6 puanla 3. sıradaki yerini korurken, Stutgart ise puansız son sıradaki yerini korudu.

Lyon, ilk 15 dakikada, Hatem Ben Arfa ve Kim Kallstrom ile 2-0 öne geçerken, ikinci golün 1 dakika ardından Mario Gomez Bundesliga temsilcisi adına farkı 1'e indirdi.

Arfa 37. dakikada skoru 3-1'e taşırken, Gomez 56. dakikada farkı tekrar 1'e indirdi.

Karşılaşmada 1 saat geride kalırken, Anthony Reveillere'in Gomez'e hareketinde maçın Rus hakemi Yuri Baskakov, penaltı noktasını gösterdi.
Lyon kalecisi Vercoutre, penaltı atışını kurtarırken, karşılaşmanın skorunu tayin eden gol uzatma dakikalarında Juninnho'dan geldi.

Karşılaşmanın ardından konuşan Stuttgart'ın çalıştırıcısı Armin Veh, penaltının kaçırılmasını dönüm noktası olarak ifade ederken, çok kötü bir savunma yaptıklarını ve kalelerinde 4 gol gördüklerini belirtti.

Lyon çalıştırıcısı Alain Perrin ise, Stuttgart gibi sürekli atağı düşünen bir takıma mücadele etmenin zor olduğunu söyledi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla