Sevgili Kardeşlerim;
Destek denen şey kime veriliyor anlamış değilim... Ben BEŞİKTAŞ tribünleri "Ahmet dursun, SÜLEYMAN gitsin" diye bağiırdığından beri kapalıya girmeden maç seyrediyorum... Benim için mabed'in her yeri mabed çünkü... Ben yazdığımı doğru ifade edemiyorum sanırım...
BEŞİKTAŞ'ım kötü bir sonuç almıştır doğru... Yönetim yönetim değildir doğru... Basın basınlığını, sporcular sporculuğunu da yapmamaktadır... Bunlarda doğru.... Lakin o forma BEŞİKTAŞ formasıdır... Bizim için kutsal olan da odur.... Gerisi son günleri moda deyişiyle teferruattır.... Ben tepkili olmayalım demiyorum.... belirtmek istediğim şu.....
BEŞİKTAŞ'ım sivas maçında çılgınca desteklenmeli.... Sevgimizin BEŞİKTAŞ formasına olduğu, renklere olan aşkımız anlatılmalı....
Tepki mi verilmek isteniyor.... Yıllar önce yaptığımız gibi sırtımızı dönerek, ama butun stad sırtımızı dönerek tezahürat yapalım... Maç boyu... Asla yüzümüzü dönmeden.... Skor ne olursa olsun.... Attığımız golde ya da gollerde.... sevinç tepkisi vermeden.... Susamadan... her an sesimizi yükselterek... Destekleyelim BEŞİKTAŞ FORMASINI...... BENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM BU.... Kimse skorlar için BEŞİKTAŞ formasına küsmediğimizi anlamalı.... Her ne şart altında olursa olsun... BEŞİKTAŞ'lılığımızla gurur duyduğumuzu anlamalı.... Bizim için asl olan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ ne demektir herkes görmeli.... Onlara asla ileride konuşabilecekleri bir imkan vermemeliyiz.... Her şart altında bu aşkın ölümsüz olduğunu hissetmeli herkes.... Başka camialar, bizdeki sporcular, yönetim, basın... Ve en önemlisi Biz hissetmeliyiz........
Sevgilerimle;
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |