Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 14:47   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Komedinin ustaları iş başında

Komedinin ustaları iş başında


Komedi dünyasının üç isminin buluştuğu ilk film olan Beyaz Melek sinemaseverler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.
08 Kasım 2007 / 11:11

Click the image to open in full size.
Beyaz Melek üç devin yan yana oynadığı
ilk film, komedi ustalarının hüzün ve komediyi bir arada oynadığı ve oyunculukların doruğa çıktığı merakla beklenen filmin ilk gösterimi 12 Kasım'da İstinye Park'ta gala gecesinde yapılacak. Filmin 14 Kasım'da da Almanya'da 2. galası yapılacak. Erol Günaydın'ın emekli bir binbaşıyı oynadığı Beyaz Melek'te 36 yıl sonra ilk sinema filminde oynayan Nejat Uygur, Kore Gazisini, Gazanfer Özcan da bir palyaçoyu oynuyor. Komedi dünyasının üç isminin buluştuğu ilk film olan Beyaz Melek sinemaseverler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Böylece, yılların dostluğu Beyaz Melek fiminde ölümsüzleşti. Filmin Diyarbakır bölümünde oynayan Cezmi Baskın, Ali Sürmeli, Suna Selen, Fadik Atasoy ve Necmi Yapıcı doğunun görkemli doğal dekorunda kamera karşısına geçtiler. Beyaz Melek'in doğudaki sahnelerinde Nejat Uygur köylülerle kaynaşınca Sarı Toprak Köyü'nün muhtarı Nejat Uygur'a köyün en genç eşeğini tahsis etti. Köydeki çekimler süresince eşeği ile köyü gezen Nejat Uygur eşeğe binmeyerek 'Ben ona binersem bu eşek oğlu eşek de öbür tarafta bana biner' diyerek setteki herkesi kahkahalara boğdu.
İlerleyen yaşlarına rağmen enerji ve neşelerinden hiçbir şey kaybetmeyen ustalar, yöre halkıyla şarkılar türküler söyleyerek çekim sürecinde ekibe büyük motivasyon sağladılar. İş ve çalışma disipliniyle tüm gençlere örnek olan ustalar, mütevazilikleriyle de gerçek sanatçı olmanın örneklerini verdiler. Ustalar, kendi aralarındaki ilişkileri, ekipteki gencecik çalışanlara karşı sevgi ve saygılı davranışlarıyla da herkesin gönüllerinde taht kurdular. Set aralarında ustaların yaptıkları sohbetleri bütün ekip heyecanla dinlerken, adeta Türk sinema ve tiyatro tarihini öğreniyorlardı.

Click the image to open in full size.

Kadrosunda Yıldız Kenter, Cezmi Baskın, Ali Sürmeli, Erol Günaydın, Nejat Uygur, Gazanfer Özcan, Sarp Apak, Zeynep Tokuş ,Yavuz Bingöl, Emel Sayın, Tomris Oğuzalp, Toron Karaca, Lale Belkıs, Fadik Atasoy, Fırat Danış ve Mahsun Kırmızıgül'ünde yer aldığı Beyaz Melek 16 Kasım'da vizyona giriyor. .

kaynak:ensonhaber
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla