Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 17:11   #1
sonersoy
Banned
 
sonersoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir Fenerbahceli Ile Fb-Bjk Nefretini Tartisacak Varmidir???

Selam Herkese..

Tahmin Ettiginiz uzere Fenerbahceliyim..Eger Aranizda ben kalp kirmadan kufretmeden kizmadan seninle bunu tartisirim diyenleri bekliyorum..

Yillar boyu sampiyonluklarinizi calan takim hep 6s oldu..Bu sene ulusoy doneminde yine 6s 4 penalti olmayan penalti + aleyhine verilmeyen 5 net penalti ile yine ligin zirvesinde hakem yardimi ile devam ediyor..

Yillar boyu hep merak ettim halada ediyorum..Fenerbahceyle ilgili derdiniz nefretiniz neden dize geliyor..Forumunuzu gezdim hala aranizda gs yi desteklerim ama fbyi desteklemem diyenler var..Bana birisi bu kulturun nereden ciktigini aciklayabilirmi..

Futbol bilgim cok iyidir..Ben sadece gs in sizin elinizden caldigi 4-5 sampiyonluk biliyorum ki bunlari kendileride inkar etmiyor..Ama bakiyorum en ufak bi durumda yine siz ve onlar bir araya toplanip Fenerbahçeye saldiriyorsunuz istisnalar haric..

Siz bana neden nefret ettiginizi soyleyin bende size futbol olarak karsilgini istatistiksel olarak verecegim..Fanatik Bjk li arkadaslarimda var onlarda aynen sizin gibiler..Soruyorum kimseden cvp yok olurumde Feneri desteklemem diyorlar..

Evet varmi bunu benimle tartisacak ???
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
sonersoy Ofline