Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 20:26   #8
dogan_cordoba
Moderator

dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalım´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bundan sonrada sevinmem zaten...Hadi türk takımıdır tutalım diyodum artık ondanda vazgeçtim.Adamlar resmen dalga geçti bea 55 bin kişi...10 yeseler avrupada sevinçten göbek atarım ne üzülecem.Hırsızlık yapıp bestemizi söylüyorlar sonra pişmiş kelle gibi 8 8 diye bağırıyorlar.Belki onlara olsa bizde dalga geçerdik ama zaten onları bizi tutmuyor avrupada.Biz niye tutalım.Türk futbol federasyonu denen adam yenilmemizi istiyor avrupada daha ne konuşuyorz ki...
Yaa adamlarr yayın sırasında ''İlker Yasin 8 deesenee,deseneeee deseneee diee tempo tuttulaarr'' ozellikle tempo diorum cunku adamların yapmaya çalıştıgı tezahürat bişeye benzemiooo...Bizim gibi organize olamıolar...Lafa geldimii 55 bin kişiyizz diolarr ama 10 bin kişilik ses bile cıkaramıolar..Oyundan cıkan oyuncularını alkıslarken bile tezahurat esnasında cıkan sesten daha fazla ses çıkıoo..Ben bu takımın taraftarıyla neyi konuşimm allah aşkınaa..Kim ne derse desinn ben bir ezikle kesinliklee konuşmam..Eniştem ne yazıkki hasta febelii..En yakın ondan biliorumm bjk liverpooll ilk macından sonra benle görüşmedi 3 günn..Ligde febe macına 1 gun kala görüştük...Ben naabiimm booylee taraftarıı...Kimse kusura bakmasın walla...