Alıntı:
badavut´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar anlamsız bir tartışma içerisindesiniz beşiktaş 104 yıllık bir klüptür çarşı ise bu klube sevdalıların olusturdugu bir oluşumdur kavga ortamında konuyu farklı şekillerde tartışıyorsunuz çarşı trübün duruşuyla begenilen bir gruptur rakiplerimizinde kıskandığı bir gruptur yanlız çarşıdaki arkadaşların anlaması gereken konu daha farklı son iki sene itibariyle bir iletişimsizlik var ve bu çarşıdan olmayan beşiktaşlıları şaşırtmaya başladı ve forzayada üyeyim ve hergün siteye girerim son zamanlarda nedense yönetim üzerinde eleştiri oklarının artacağı durumlarda site kapanıyor çarşıdan olup da şu anda sinan engini hazmedemeyen geçen yıl 52 saniye küfüre ceza aldığımızda başkanımız tarafından eleştirilmeyi hazmedemiyen kadınköyde ricardinho tekme tokat dövülüp cezası 2 maç verildiginde sesi çıkmayan medyada kupa maçından sonra amcası tarafından kollanıyo havası estirilirken o kadar canımız yanmışken bu ulusoy yüzünden sesini çıkarmayan başkana tepki göstermek isteyen birsürü arkadaş var en sonda paf polimiginde söylediklerini yuttular ben bu son 2 seneye kadar her platformda rakip taraflarla tartışırken alnım açıktı bugün onlar bişey söylediginde yutkunmak zorunda kalıyorum eminimki çarşıdan arkadaşlarda boynu bükük bu son olaylarda o zaman niye yönetim gitmiyor bugüne kadar biz duruşumuza ihanet eden herkese karşı dimdik durduk bugün niye susuyo çarşı daha neyi bekliyor ve beşiktaşı çarşıyı uzaktan seyreden her beşiktaşlıda bu soru işareti büyüyor forzada baskanla ilgili sinanla ilgili eleştiri yapmak yasak istikrar için susuyoruz demesin kimse çünkü 4 teknik direktör gitti onlarca futbolcu gitti ve yönetim hala başta borç tavan yaptı takım her spor branşında çifte standartlarla karşı karşıya kalıyor ama ses yok beşiktaş taraftarı çarşıdan arkadaşlar gün susma günü değilki ben bu sene şampiyon bile olsak pafla çıkacagız demeçlerini yemeyi içime hazmedemiyorum daha geçen hafta fenerlileri kızdırıyodum hani bu sene fortis kupasına paflarla katılcaktınız ne oldu diye bugün şimdi beni kızdırıyolar sesimi çıkaramıyorum çarşıdan arkadaşlar kimse size dil uzatmıyor sadece kavga etmeden kızmadan açıklamanızı istiyorlar daha neyi bekliyorsunuz başkanın daha nasıl bizi rezil etmesini bekliyorsunuz bize bir tane geçerli sebep başkanın yaptığı olumlu bir tek şey sayarmısınız 4 sene içinde sayabilirseniz kabulumüzdür... liverpool maçı sonrası hemen forzaya girdim artık bugün dedim sivas maçıyla ilgili bir program yapılır ne şekilde bir yol izleneceğine karar verilir dedim ama site yine açılmıyor sessizlik? |
ARKADAŞIM HİSLERİME DAHA FAZLA TERCÜMAN OLAMAZDIN HERHALDE......