amacı asılmadıgında bence guzel bi konu acmıs arkadasım oncelikle tesekkurler..
20 dk.dır tum yazılanları okudum ve bende bi kac sey yazmak istedim. 1.si sunu kimse unutmasın ve dusunmesinki besiktas herseyden daha buyuk ve degerlidir. besiktassız carsı olmaz ama carsısız besiktas olur. bazı arkadasların sesini kısman lazım soguklarda depslanmana gitmen lazım vs. demelerinide anlamıyorum besiktas taraftarı sadece istanbulda yokki mesela sivastaki,malatyadaki,vandaki kartallar napsın gidebilirmi her maca gidemez gidemiyoruz peki bu bizi dahamı az besiktaslı yapıyo ankara gelince benimde sesim kalmıyo bende usuyorum bende aglıyorum bende seviniyorum. baska bi konu yonetim bu konuyu carsı grubundaki biriyle tartıstıgınız zaman genelde aldıgın cevap su oluyo bizim isimiz gidip takımı desteklemek surekli bagarmak peki madem gorev buyduysa omrunu besiiktasımıza vermis sebaya istifayı benmi bagırdım yuzuncu yılda sampiyon yapan tam bi besiktas durusuna sahip serdar bilgiliye benmi bagırdım en basiti burak yılmazı benmi yuhaladım bunlar goruluoyrda sadece 5 yılda bize hic bisey vermediği gibi cok seyimizi alan demirorenmi gorulmuyor.. uzun zamandır gundemde olan bir konu var besiktas kucultulup geriye 2 buyuk bırakılmak isteniyor diye bende bazı arkadaslarda sunu gpruyorum besiktasın buyuklugunun ustunde bi carsı yaratılmak yada gosterilmek isteniyor buna kimsenin gucu yetmez yetmeyecektirde.. gelelim paf takımı meselesine ben sebanın ruyalarımızda bile boyle acıklama yapacagına ihtimal vermiyorum kaldı ki yaptıgı acıklamanında arkasında durmadıgı bi cumlesinide duymadım bilmiyorum. besiktaslılık bu durustur iste bazılarının bu durusu anlaması gerekiyor iste herkese ii forumlar