Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 09:01   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İyiler asla yıkılmaz

8-0'lık yenilgi sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ertuğrul Sağlam, 'Büyüklerimiz hep söylerler, iyiler asla yıkılmaz diye... Bu işin üstesinden geleceğiz, herkes böyle bilsin' dedi.
9.11.2007



‘Bu bir iş kazası’
Liverpool karşısında alınan ağır yenilginin ardından koltuğu sallanan ve büyük eleştiriye uğrayan Ertuğrul Sağlam, dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarının karşısına çıktı. İngiltere’deki hezimeti bir iş kazası olarak gördüklerini belirten Sağlam, taraftarlardan ve camiadan destek istedi. İşte Ertuğrul Sağlam’ın açıklamaları: “Sendeleme döneminden geçtik. Büyüklerimiz hep, ‘İyiler sendeler ama asla yıkılmaz’ derler. Bu işin üstesinden geleceğiz, herkes böyle bilsin...”
‘Belki de zirvedeydik’
“Slavia Prag, Arsenal’e 7-0; Roma, Manchester United’a 7-1 yenildi. Herkes 15 gün önce bu çocukları kahraman ilan etti. Maalesef aynı çocuklarımız 15 gün sonra böyle bir maç oynadılar. Şimdi hepsi aynı fikirde: Bu üzüntüyü camiamıza biz yaşattık, bu ortamdan kurtaracak olan da bizleriz... Cumartesi günü Sivas karşısına aynı oyuncularla çıkacağız. Onlar üzerlerine düşeni yapıp, sahadan zaferle ayrılacaklardır. Hakem hataları olmasaydı, şu anda ligde zirvedeydik. Şampiyonlar Ligi’nde de iddiamız sürüyor.”
‘Düğün yapanlar var’
“Bu ortamda maalesef şöyle bir benzetme yapmak istiyorum. Cenaze evinde düğün yapanları, oluşan bu durumdan faydalanmak isteyip, bizi bölmek, bizi parçalamak isteyenleri gördükten sonra, özellikle taraftarımız ile camiamızdaki sağduyulu insanlardan destek istiyorum. Beşiktaş’ı seven insanların da bizim bu çağrımıza kayıtsız kalmayacaklarını düşünüyorum. Futbolda geçmişle yaşanmıyor. Elimizdeki mevcut değeri kazanmak ve onu en iyi şekilde kullanmak zorundayız. O yüzden Sivasspor maçını çok önemsiyoruz.”
‘Her istediğimiz olsa...’
“İstifa konusu aklımızın ucundan bile geçmedi. Başkanımızla konuştum ve gereken önlemleri alacağız. Dimdik ayaktayız ve olumsuzlukları dışarıya yansıtmıyoruz. Kadro konusuna gelince... Şu andaki oyuncularımızdan daha fazlasını bekliyorduk. Profesyoneller olumsuz durumdan en çok etkilenen insanlarız. Olumsuz durumdan nasıl en az etkileneceğimizin çarelerini bulmalıyız. Takımda bir psikoloğumuz var ve kendisinden yardım isteyeceğiz. Her beklentimiz gerçekleşse, hiçbir maçı kaybetmeyiz...”
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla