Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 09:02   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool 11'i sahada

Ertuğrul Sağlam, hezimet yaşatan takıma Sivas maçında bir şans daha verecek.
9.11.2007



PAF fikri geri tepti
Fenerbahçe derbisinde hakem İsmet Arzuman’ın kararları sonrasında Beşiktaş isyan bayrağını açmış, Başkan Yıldırım Demirören tarihi bir açıklamaya imza atmıştı. Demirören, “Affan Keçeci ve İsmet Arzuman görevlerinden ayrılana kadar A takımımızı sahadan çekiyoruz. Sivasspor maçına PAF takımımız ile çıkacağız. Taraftarlarımız maça gelmesin, sponsorlarımız isterlerse çekilsin” demişti. Önce borsadan gelen uyarı, sonrasındaki Liverpool hezimeti tüm planları değiştirdi.
Aynı 11 sahaya...
Teknik heyet dünkü antrenman öncesinde kendi içinde bir değerlendirme toplantısı yaptı. Buna göre, Liverpool deplasmanında forma giyen ilk 11’in aynı şekilde Sivasspor karşısına çıkmasına karar verildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın, “Birini oynatmazsak, ‘Fatura şu oyuncuya kesildi’ diyerek kurban gösterilir. Madem 8-0’lık sonucu bu kadro aldı, aynı şekilde sahaya çıkacağız ve içine düştüğümüz durumdan kurtulacağız” dediği öğrenildi.
Biletler satışta
Beşiktaş’ın, yarın İnönü Stadı’nda oynayacağı Sivasspor maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları şöyle: VIP üst B ve E tribün biletleri 200 YTL, VIP üst A ve F 150, numaralı orta 110, numaralı kenar 90, kapalı üst 70, kapalı alt 50, yeni açık 25 ve eski açık tribün biletleri ise 20 YTL’den satılacak.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla