Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 11:12   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
G.Saray karıştı!

UEFA Kupası H Grubu’nda Bordeaux’un ardından Galatasaray’ın dün akşam Helsingborg karşısında aldığı 3-2’lik yenilgi, Cimbom’u da karıştırdı. 2 yıl önce Norveç temsilcisi Tromsö karşısında deplasmandaki 1-0 yenilginin ardından İstanbul’daki 1-1’lik beraberlikle UEFA Kupası’na veda eden G.Saray’ın bir başka İskandinav takımından darbe yemesi taraftarın büyük tepkisini çekti. Taraftarlar futbolcularını protesto etti. İsveç takımı hem UEFA puanı, hem de maddi değer olarak Galatasaray’la boy ölçüşemeyecek düzeydeydi.

Sabri’yi ıslıkladılar

Helsingborg UEFA Kupası’nda grup kurasında 3.478 puanla son (5.) torbada sonuncu olarak yer alıyordu. G.Saray ise 26.791 puanla 40 takım arasında 19. sırada ve 3. torbadaydı. Futbolcularının toplam değeri de 75 milyon 350 bin Euro (ortalama 1 futbolcu 2.9 milyon Euro) olan G.Saray karşısında Helsingborg’un kadrosunun değeri 13 milyon 900 bin Euro’ydu (ortalama 496 bin Euro). Dün gece sahaya çıkan G.Saraylı futbolcuların değeri ise 56 milyon 300 bin Euro’ydu ve içlerindeki en kıymetli futbolcu 9.5 milyon Euro ile Lincoln’dü. 10 milyon 600 bin Euro’luk bir kadro ile mücadele eden Helsingborg’un en değerli ismi ise 2.5 milyon Euro ile son 15 dakika oyuna sürülen Lantz’dı. Buna rağmen sergilenen futbol sarı kırmızılı taraftarın sabrını taşırdı.

Maçta Kalli, Helsingborg’un ilk iki golünde büyük hata yapan ve morali bozulan Sabri’yi ilk yarının sonlarında oyundan alarak Arda’yı sahaya sürdü. Sabri kenara geldiğinde tribünler yuhalamaya ve ıslıkla protesto etmeye başlayınca, oyundan da alınmasına sinirlenen futbolcu doğrudan soyunma odasına yöneldi. Ağlamaklı Sabri’yi Hasan Şaş kulübeye yönlendirmek istedi. Ancak Sabri, Hasan’ı da iterek hışımla soyunma odasına gitti. Genç futbolcunun soyunma odasında ağladığı, arkadaşlarının yatıştırmaya çalıştığı öğrenildi. Sarı kırmızılı taraftarlar maç sonrası toplu halde "I Love you Mondi" (Seni seviyorum Mondi) diye tezahürat yaparak, kaleci Aykut’a da tepkilerini dile getirdi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla