Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 11:50   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Transfer zirvesi

Siyah beyazlıların başkanı Yıldırım Demirören, takımda yapılacak operasyon konusunda görüş alışverişinde bulunmak için dün sabah genel menajer Sinan Engin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve antrenör Mutlu Topçu ile kahvaltıda bir araya geldi. Bu sezon yapılan transferlerden sorumlu kişi olarak Demirören’e takımın durumunu anlatan Sağlam, oyuncularına sahip çıktı.

Menajer Sinan Engin de Ertuğrul Sağlam ve ekibine güvendiğini ancak takımda revizyon yapılmasının şart olduğunu dile getirdi. Toplantıda daha sonra ara transferde alınması düşünülen oyuncuların durumu tartışıldı.
Menajerler Ceylan Çalışkan, Mithat Halis, Özcan Kekeç ve Olgun Aydın’ın Beşiktaş’a çok sayıda futbolcu önerdiği, siyah beyazlıların öncelikle AstonVillalı John Carew ve Vestel Manisasporlu Filip Holosko üzerinde durduğu belirtildi. Çalışkan aracılığıyla AstonVilla ile temas kuran siyah beyazlı yöneticilerin, ayrıca Vestel Manisaspor’dan fiyat istediği bildirildi. Bunların yanı sıra Beşiktaş’ın, yerli bir orta saha oyuncusuyla görüştüğü de ifade edildi.


Kaynak: Hürriyet
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla