Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 12:54   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Sekiz asker çatışmada tek bir kurşun atmamış!

Sekiz asker çatışmada tek bir kurşun atmamış!


PKK tarafından kaççırıldıktan sonra kurtarılan 8 askerin, çatışma esnasında tek bir kurşun atmadıkları iddia edildi.
09 Kasım 2007 / 10:34
Dağlıca'daki baskında terör örgütü PKK tarafından alıkonulan ve 14 gün sonra K. Irak'a giden bir heyet tarafından teslim alınan 8 askerle ilgili çarpıcı iddialar kamuoyuna sızdı. Kaçırılmaları da kurtarılmaları da olay olan 8 askerin sorgulanmalarına Ankara'da devam edilirken, askerlerle ilgili iki çarpıcı iddia gündeme geldi.

ASKERLERDEN 6'SI DTP ÜYESİ

Kamuoyuna sızan ve çeşitli çevrelerde dile getirilen iddialara göre sorgulamaları devam eden 8 askerden 5'inin, DTP'nin çeşitli il örgütlerinde gençlik kolları yöneticisi olarak görev yaptığı, 1 askerin ise DTP ilçe teşkilatında görevli olduğu yönünde. Bu iddialarla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak soruşturmanın bu yönde genişletildiği gelen bilgiler arasında.

TEK BİR KURŞUN ATILMAMIŞ

Kurtarılan 8 askerle ilgili diğer iddia ise oldukça dikkat ekici. İddialara göre 8 askerin tüfekleri balistik incelemeye gönderildi. İnceleme sonuçları ise askerlerin teslim alınmadığı iddialarını daha da güçlendiriyor. Balistik raporlarına göre 8 askerin tüfeğinden çatışma esnasında tek bir kurşunun atılmadığı orataya çıktı. Bu iddialar, soruşturmanın seyrini daha da derinleştirecek gibi görünüyor.
kaynak:ensonhaber
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla