Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 13:20   #5
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Disi_KaRTaL_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Çocuklukta yaptıklarımız ( bunları yapmayan var mı ?)
Aşağıdakilerden az bir kaç tanesini yapmamış çocuk var mı aranızda ?

-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek.

Ben içini yerdim

-Ağzını tıka basa leblebi tozuyla doldurup karşındakinin yüzüne yaklaşarak ''papaz'' demek.

Ben papaz demezdim papağan derdim

-Demir parmaklığı olna evlerin önünden geçerken eldeki çubukla parmaklıktan tırrrrrrrrrrrrrrrrrkkk sesleri çıkarıp ev sahiplerini rahatsız etmek.

Çoook

-Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu sopa yemek.

Bunu da yaptım

-Masanın altına uzak gemisi Atılgan'ı çizip uzaycılık oynamak,çiğnenmiş ekmek içiyle sivri kulak yapıp Mistit Sıpak olmak.

Yapmadım.

-''Hadi beni cennete götür'' deyip namaz kılan anneannelerin,dedelerin sırtına atlamak.

Yapmadım

-Karlı havalarda sınıfa gizlice kartopu sokup ön sırada oturanların önlüğünden içeri kaydırmak

Çok yaptım. Bide lastikler küçük kağıdı kıvırıp atardık kızların bacaklarına

-Kertenkele yakalamak ve boynuna ip bağlayıp arkadaşlarının yanında gezdirerek hava atmak.

Ben karasinek yakalardım onun yaklarına ip bağlayıp balon gibi elimde uçururdum

-Küçük yeşil kurbağayı kibrit kutusunun içine koyduktan sonra paketleyip kızlara hediye etmek.

Fındık faresini yaptım öle.

-Evin içine çadır kurup kızılderilicilik oynamak.

Hem evde hem bahçede yapardım.

-Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını anlamak için bıçakla dolap kapısının lastiklerini sökmek.

Ben dolabın raflarını söküp içine girmiştim.

-Oluklu saçtan çatısı olan çay bahçelerinin çatısına taş atıp taşın çatıdan yuvarlanırken çıkardığı sesleri dinlemek.

Bizim okulun kitaplığı öyleydi. Çok yaptık. Bi süre sonra taşlar düşmemeye başladı çünkü üstü taş doldu.

-Mutluyken Şarlo veya penguen gibi yürümek.Hatta orangutan takliti yapmak.

Yapmadım.

-Kalkıp gitmelerine yakın misafirlerin papuçlarının bağcıklarını kör düğümlemek.

Zamkla yapıştırdım. Bi kaç kere de saklamıştım.

-Yanlış numara çevirip arayanlara ''yanlış numara'' demeyip sesini kalınlaştırarak ''Buyrun,ben Ahmet''diyerek karşı tarafla dalga geçmek

Yapmadım.

-Apartmanların kapı zillerini veya taksi duraklarının elektirik direklerindeki çağrı zillerini çalıp kaçmak.

Çook.

-Pizzacıları,kebapçıları arayıp komşunun adına siparişte bulunmak.

Yapmadım.

-Kedinin dört ayak üstüne düşüp düşmediğini görmek için kediyi balkondan atmak.

Ah kedilere neler yapmadım ki kdi olimpiyatları bile yaptım uzun atlama fırlatma vs. ah ah

-Dişleriyle gazoz açmak,kolayı çalkalayıp ona buna püskürtmek.

Püskürttüm.

-Tuvalete gitmeye üşenip odada bulunan en yakın saksıya işemek.

Yok daha neler

-Kafayı balkon demirleri arasına,parmakları şişeye veya musluğa sıkıştırmak.

Çookk

-Aynı anda çekirdek yiyip çiklet çiğnemek ve çürüdükten sonra sakızı onun-bunun saçlarına yapıştırmak.

Yaptım.

-Balkona gizlenipgelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek

Arabalara yapardık genelde.
işte böyle..