Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 15:10   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayseri Fener'e hazır!

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yaptığı taktik antrenmanla tamamlayan Kayserispor, kampa girerek karşılaşmayı beklemeye başladı. Maç günü Kayseri'de havanın soğuk olacağı ve karla karışık yağmur yağabileceği belirtildi..

Pazar günü oynanacak maç öncesinde Genel Menajeri Süleyman Hurma, hafif sakatlığı bulunan Mehmet Topuz, 4 sarı kart cezalısı Cangele ve bel fıtığı ameliyatından sonra antrenmanlara yeniden başlayan Koray dışında bir sorunları olmadığını açıklarken şöyle dedi:
"Son günlerin moda deyimiyle artık, lafın bittiği yerdeyiz. Oyuncularımız sahaya çıkıp, iyi bir mücadele sonrası galip gelmenin hesabını yapıyor"

HAVA SOĞUK OLACAK
Meteroloji uzmanları, pazar günü Kayseri'de havanın parçalı bulutlu olacağını, zaman zaman yağmur ve karla karışık yağmur beklendiğini, maçın oynanacağı saat 16.00 sıralarında günün en yüksek sıcaklığının 2-3 derece dolayında gerçekleşeceğini bildirdiler.

POLİSTEN 4 AYRI HAREKETLİ KAMERA
İl Spor Güvenlik Kurulu, pazar günü oynanacak Kayserispor-Fenerbahçe maçında alınacak önlemleri gözden geçirmek için Vali Yardımcısı Uğur Aladağ başkanlığında toplandı.

Toplantıda kötü tezahüratta bulunan ve spor adamlarına küfür eden seyirciler hakkında Sporda Şiddetin Önlenmesiyle ilgili 5149 sayılı yasanın titizlikle uygulanması, Emniyet Müdürlüğü'nün çektiği kamera görüntülerinin incelenmesi kararlaştırıldı. Karşılaşmada Emniyet Müdürlüğü'nün stattaki sabit kameralara ek olarak seyircileri 4 kamerayla görüntülemesi de kararlaştırıldı.

BİLET SATIŞLARI BAŞLADI
Öte yandan Kayserispor-Fenerbahçe maçının biletleri de Atatürk Stadı'nın Şeref Tribünü karşısında açılan gişede satılmaya başlandı. Karşılaşmanın biletlerine yoğun ilgi olduğu gözlendi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla