Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 16:17   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivasspor oldu Sivasspor F.C

Sivasspor oldu Sivasspor F.C

Beşiktaş'la yarın karşılaşacak olan Sivasspor, son antrenmanlarında üzerinde Avrupa takımlarının Football Clup (FC) kısaltmasının benzeri olan "Sivasspor F.C." yazılı eşofmanlar giymeye başladı. Kırmızı beyazlı takımın malzeme ihtiyacını sağlayan Diadora firmasının son olarak gönderdiği eşofmanların üzerine kulüp ismini Sivasspor F.C. olarak yazdığı dikkati çekti.

Öte yandan Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, yarın oynayacakları Beşiktaş'ın içine düştüğü bunalımdan kurtulmak istediğini belirtti, "Bu da bizim maça denk geldi. Ancak hiç bir maçın sonucu, oynanmadan belli olmaz" dedi.

Beşiktaş'ın Liverpool yenilgisinden sonra yaptığı açıklamalarda Sivasspor maçıyla kendilerini affettireceklerini söylemeleri, kırmızı beyazlı takımı hırslandırdı. Siyah beyazlı takımın doğal olarak karşılarına çok iddialı ve hırslı çıkmasını beklediklerini söyleyen Bülent Uygun, şöyle konuştu:

"Beşiktaş'ın bunalımdan çıkması için maç kazanmaya ihtiyacı var. Bu dönem de bizim karşılaşmamıza rastladı. Biz bulunduğumuz yere dişimizle, tırnağımızla ve bileğimizin hakkıyla aldığımız puanlarla geldik. Kolay kolayda ligde hiç bir takıma teslim bayrağı çekecek bir yapıya sahpip değiliz. Çok önemli eksiklerimiz bulunmasına rağmen sahaya çıkıp her zamanki iyi ve diri futbolumuzu oynamak için elimizden geleni yapacağız. Karşılaşmadan mutlaka puan veya puanlarla dönme amacındayız ve oyuncularımızın da bunu başaracaklarına inanıyorum."

TARAFTAR GÜVENİYOR

Bu arada Sivasspor taraftarları, Beşiktaş maçında takımlarına güvendiklerini belirttiler. Taraftarlar, oluşturdukları internet sitelerinde ilginç yorumlar da yaptılar. Beşiktaş'ın 8-0'lık yenilgisine değinen taraftarlar, Sivasspor'un forma renklerinin de tıpkı Liverpool gibi kırmızı beyaz olduğunu hatırlattılar. Beşiktaş'ın PAF takımıyla oynama kararından vazgeçilmesi, memnunluk yaratırken taraftarlar, A takımı yenmenin genç takımı yenmekten daha kolay olduğunu öne sürdüler.

GALİBİYET SAYILARI EŞİT

Sivasspor, Süper Lig'e çıktığı 2005-2006 sezonundan bu yana Beşiktaş'la ligde 4 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı takım, 2005-2006 sezonunda deplasmanda 1-0 kazanmış, kendi evinde ise Beşiktaş'a 3-1 yenildi. Geçen yıl oynanan maçlarda ise Sivasspor yine rakibini deplasmanda 1-0 yendi, kendi evinde ise aynı skorla mağlup oldu.

MUHTEMEL 11


Sivasspor'un Beşiktaş maçı muhtemel onbiri şöyle:

Akın-Abdurrahman, Murat, Sedat, Hayrettin- Musa, Devran, İlhan, Mohammed Ali- Balili, Mehmet Yıldız

SAKATLAR: Petkoviç, Yasir, Sylla, Gökhan, Volkan

CEZALI: Yok
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla