Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 16:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ramos Milan iddialarını yalanladı

E

Click the image to open in full size. Ramos Milan iddialarını yalanladı!

Real Madrid'in 21 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Sergio Ramos Milan'la görüştüğü ve Ocak Ara Transfer Dönemi'nde İtalyan Devi'ne transfer olacağı haberlerinin tamamen asılsız olduğunu dile getirdi.Eski Milan Teknik Direktörü Arrigo Sacchi tarafından Paolo Maldini'ye benzetilen Real Madridli Sergio Ramos yapılan bu kıyastan gurur duyduğunu ancak takımından ayrılmak gibi bir planı olmadığını ifade etti. 21 yaşındaki başarılı oyuncu Bernabeu Devi'nde şimdiden 77 maça çıkmış durumda.

"Böyle bir kıyaslama yapılmış olması beni çok gururlandırmış olsa da Paolo'nun (Maldini) ulaştığı noktaya varabilmek için geçmem gereken çok yol olduğuna inanıyorum."

2013 yılına kadar takımıyla sözleşmesi bulunan başarılı savunmacı için Milan arzusunu açıkça dile getiriyor. Ramos bu konuyla ilgili olarak da "Benim için Milan'da oynamak çok zor olurdu. Daha doğrusu buradan ayrılmak çok zor olurdu. Madrid'te çok mutluyum ve böylesine büyük bir kulüpten ayrılmak için bir sebep göremiyorum" dedi.

İspanyol Marca Gazetesi ise Real Madrid'in hedefinde olan Kaka transferi için Sergio Ramos'un ideal bir koz olabileceği iddiasında...
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla