Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 21:53   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bülent Uygun ''Teslim bayrağı Çekmeyiz.''

Şimdi tüm gözler Sivasspor'da! Beşiktaş'la en zor ve en motive olmuş gününde karşılaşacak olan Sivas'ta, Teknik Direktör Bülent Uygun siyah beyazlıların içine düştüğü bunalımdan kurtulmak istediğini belirtirken, "Ancak hiçbir maçın sonucu, oynanmadan belli olmaz" dedi..

Beşiktaş'ı daha önce 2 kez İnönü Stadyumu'nda mağlup etmeyi başaran Sivasspor, Fenerbahçe ve Liverpool yenilgileri sonrası zor günler yaşayan siyah-beyazlı ekibi bir kez daha deplasmanda yenmenin hesaplarını yapıyor.

Ligin zirvesini Galatasaray ile birlikte paylaşan Sivasspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş'ı mağlup ederek zirve yarışındaki yoluna devam etmeyi planlıyor.

Beşiktaş'ı 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında İnönü Stadyumu'nda oynanan maçlarda 1-0'lık skorlarla geçen Sivasspor, ligdeki Fenerbahçe ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Liverpol mağlubiyetleri sonrasında zor günler yaşayan siyah-beyazlı ekibi yine deplasmanda mağlup etmeyi hesaplıyor.

Sivasspor, bugüne kadar ligde 4 kez karşılaştığı ve evinde 2 kez yenilip, deplasmanda 2 defa mağlup ettiği Beşiktaş karşısında, yarın İnönü Stadyumu'nda 3. galibiyetine imza atmak istiyor.

-"AFFETİRECEĞİZ" HIRSI-
Beşiktaş'ın Liverpool yenilgisinden sonra yaptığı açıklamalarda Sivasspor maçıyla kendilerini affettireceklerini söylemeleri, kırmızı beyazlı takımı hırslandırdı.

Siyah beyazlı takımın doğal olarak karşılarına çok iddialı ve hırslı çıkmasını beklediklerini söyleyen Bülent Uygun, şöyle konuştu:
"Beşiktaş'ın bunalımdan çıkması için maç kazanmaya ihtiyacı var. Bu dönem de bizim karşılaşmamıza rastladı. Biz bulunduğumuz yere dişimizle, tırnağımızla ve bileğimizin hakkıyla aldığımız puanlarla geldik. Kolay kolay da ligde hiç bir takıma teslim bayrağı çekecek bir yapıya sahip değiliz. Çok önemli eksiklerimiz bulunmasına rağmen sahaya çıkıp her zamanki iyi ve diri futbolumuzu oynamak için elimizden geleni yapacağız. Karşılaşmadan mutlaka puan veya puanlarla dönme amacındayız ve oyuncularımızın da bunu başaracaklarına inanıyorum."

-GALİBİYET SAYILARI EŞİT-
Sivasspor, Süper Lig'e çıktığı 2005-2006 sezonundan bu yana Beşiktaş'la ligde 4 kez karşı karşıya geldi.

Kırmızı beyazlı takım, 2005-2006 sezonunda deplasmanda 1-0 kazanmış, kendi evinde ise Beşiktaş'a 3-1 yenilmişti. Geçen yıl oynanan maçlarda ise Sivasspor yine rakibini deplasmanda 1-0 yenerken, kendi evinde aynı skorla mağlup oldu.

-SİVASSPOR F.C.-
Beşiktaş'la yarın karşılaşacak olan Sivasspor, son antrenmanlarında üzerinde Avrupa takımlarının Football Clup (FC) kısaltmasının benzeri olan "Sivasspor F.C." yazılı eşofmanlar giymeye başladı.

Kırmızı beyazlı takımın malzeme ihtiyacını sağlayan Diadora firmasının son olarak gönderdiği eşofmanların üzerine kulüp ismini Sivasspor F.C. olarak yazdığı dikkati çekti.

-İSTANBUL'DALAR-
Bu arada, Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, havayoluyla İstanbul'a gitti.

Sivasspor'da, Beşiktaş maçı öncesinde golcü Mehmet Yıldız ile Mamadou Dialo, Kanfory Sylla, Yasir Elmacı, Sezer Badur, Gökhan Bozkaya, tecrübeli kaleci Michael Petkoviç ve genç kaleci Volkan Ünlü'nün sakatlığı sürüyor.

Maçta bu oyunculardan sadece Mehmet'in oynaması bekleniyor.

-MUHTEMEL 11-
Sivasspor'un Beşiktaş maçı muhtemel onbiri şöyle:

Akın-Abdurrahman, Murat, Sedat, Hayrettin- Musa, Devran, İlhan, Mohammed Ali- Balili, Mehmet Yıldız
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla