Alıntı:
GeNJ_KARTAL´isimli üyeden Alıntı
ya isim yapan bi futbolcu alsalar olmaz mı ya carew zaten bize gelmez artık bi alay fışkıyı almışlar yine listeye ya büyük transferler nerde hani .... |
büyük transfermi istiyorsun faydalı futbolcumu?
Dünya yıldızı istiyorsan cebinde en az 30 milyon euro olacak ve bu 30 milyon euroyu sadece 2-3 futbolcunun bonservisine vereceksin kolaymı büyük futbolcu almak Türkiyeye futbolcu getirmek dünyanın en zor işi. Sen dünyanın en iyi futbolcularından birisi olsan ingiltere,italya,fransa,ispanya'ya mı gidersin yoksa Türkiyeyemi?
Ben olsam ispanya fln giderim. Beşiktaş daha önce coloccini,navarro gibi isimlerle ilgilendi fakat adamlar ispanyada kalırım ve en kötü takım bile olsa bu ligte oynamaya devam ederim diyor.
NEDEN ÜLKEMİZE BREZİLYALI ,GÜney amerikalı futbolcular çok neden avrupadan az futbolcu geliyor.
G.amerikadaki futbolcular avrupada oynayan bir takıma gitmek için daha doğrusu avrupada futbol oynamanın büyüleyici olduğunu düşündükleri için hangi lig olursa olsun isterse liktestain olsun adamlar geliyor. Ama avrupadakiler zaten avrupadayım neden TÜrkiyeye gidim ki diyor.
şimdi bana carew,anelka,hoydonk konusunu açarsınız. Carew,anelka,appiah avrupada büyük bir düşüş yaşadılar bunun karışılığında tekrardan çıkış yapmak için Türkiyeyi bir basamak olarak kullandılar zaten 1,5 senede gittiler appiahta gitmek sitiyor ama fener tutmaya çalışıyor adam oynamak istemiyor çünkü artık sürekli gündemde.
bu tek bizim değil TÜRKİYE'NİN SORUNU.Fenerde o kadar para verken neden istediği adamı hala alamıyor milan baroş için tam 3 senedir uğraştılar alamıyorlar adam gelmek istemiyor çnkü