Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2007, 11:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnönü de dönüm maçı

İnönü'de dönüm maçı!

Turkcell Süper Ligi'nde 12. hafta karşılaşmasında Beşiktaş ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş İnönü Stadı'nda 20.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek ve karşılaşma Lig TV'den yayınlanacak.
Siyah beyazlı takım Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmaya as takımla çıkacak. Siyah beyazlı yönetim, Serbest Piyasa Kurulu (SPK)'nın Sivasspor maçına PAF takımla çıkacağız açıklamasını manüpilasyon olarak değerlendirebileceği ve bu nedenle kulübe büyük para cezası verebilecek olması nedeniyle PAF takımla çıkma kararını askıya aldı.
BEŞİKTAŞ MORAL ARIYOR!
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool takımına 8-0 yenilerek, tarihi hezimet yaşayan Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nde sezonun flaş takımı Sivasspor'u mağlup edip, moral bulmayı hedefliyor. Liverpool'u İstanbul'da 2-1 yendikten sonra, ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalan ve daha sonra sırasıyla Fortis Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'a 2-1, Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 ve son olarak da Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a 8-0 mağlup olarak büyük düşüş yaşayan siyah-beyazlı ekip, yarınki karşılaşmayı kazanarak, son dönemde alınan başarısızlıkların ardından camiada oluşan kötü atmosferi dağıtmak istiyor.
TELLO VE GÖKHAN ZAN YOK
Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları süren Tello ve Gökhan Zan'dan sonra Burak'ın da Sivasspor karşısında da forma giyemeyeceği açıklanırken, bir diğer sakat oyuncu Nobre'nin durumu ise yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.
BEŞİKTAŞ VE SİVASSPOR 8. KEZ
Beşiktaş ile Sivasspor yapacakları maçla birlikte Turkcell Süper Lig'de 5. kez karşı karşıya gelecek.Her iki ekip de geride kalan 4 maçta birbirlerini rakip sahada yaptıkları maçlarda yenmeyi başarırken, kendi evlerinde henüz galibiyet alamadı. 2005-2006 sezonundaki maçlarda Beşiktaş Sivas'ta 3-1, Sivasspor da İstanbul'da 1-0'lık skorlarla galip geldi. Geçen sezonki maçlarda ise Sivasspor İstanbul'da, Beşiktaş da Sivas'ta 1-0 kazandı.
MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ:
Hakan
Serdar Kurtuluş
İbrahim Toraman
Diatta
İbrahim Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Koray
Mehmet Sedef
Delgado
Bobo
SİVASSPOR:
Akın
Abdurrahman
Sedat
Hayrettin
Murat Sözgelmez
İlhan
Musa
Devran
Mohammed Ali
Mehmet Yıldız
Balili
STAT: BJK İnönü
SAAT: 20.00
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: Lig TV
SİVASSPOR GALİBİYET PEŞİNDE
Beşiktaş'ı daha önce 2 kez İnönü Stadyumu'nda mağlup etmeyi başaran Sivasspor, Fenerbahçe ve Liverpool yenilgileri sonrası zor günler yaşayan siyah-beyazlı ekibi bir kez daha deplasmanda yenmenin hesaplarını yapıyor. Ligin zirvesini Galatasaray ile birlikte paylaşan Sivasspor,deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş'ı mağlup ederek zirve yarışındaki yoluna devam etmeyi planlıyor.
Beşiktaş'ı 2005-2006 ve 2006-2007 sezonlarında İnönü Stadyumu'nda oynanan maçlarda 1-0'lık skorlarla geçen Sivasspor, ligdeki Fenerbahçe ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Liverpol mağlubiyetleri sonrasında zor günler yaşayan siyah-beyazlı ekibi yine deplasmanda mağlup etmeyi hesaplıyor.
Sivasspor'da, Beşiktaş maçı öncesinde golcü Mehmet Yıldız ile Mamadou Dialo, Kanfory Sylla, Yasir Elmacı, Sezer Badur, Gökhan Bozkaya, tecrübeli kaleci Michael Petkoviç ve genç kaleci Volkan Ünlü'nün sakatlığı sürüyor. Beşiktaş maçında bu oyunculardan sadece Mehmet'in oynaması bekleniyor.

10.11.2007 Click the image to open in full size.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla