Konu: Kapışma
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2007, 11:58   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kapışma

Kapışma
Click the image to open in full size.

Fenerbahçe ile Beşiktaş, John Carew için birbirine girdi.
10.11.2007



Geçtiğimiz hafta içinde Sarı-Lacivertliler’in prensip anlaşmasına vardığı Norveçli oyuncu, Kartal devreye girince fiyatını artırdı
Planlar alt üst oldu
Fenerbahçe Yönetimi, yaklaşık 1 ay önce başlattığı ‘golcü operasyonu’nda geçtiğimiz hafta içi dev bir adım atmıştı. Gizlice İngiltere’ye gönderilen yöneticiler Murat Özaydınlı ile Neşet Yalçın, halen Aston Villa’da top koşturan John Carew ve menaceri ile masaya oturmuş, taraflar arasında her konuda anlaşma sağlanmış ve el sıkışılmıştı. İkili daha sonra Fransa’ya geçerek Fred ile görüşmüş ve Brezilyalı’yı da ikna etmeyi başarmıştı. Ancak önceki gün yaşanan gelişmeler, Sarı-Lacivertliler’in bütün planlarını alt üst etti.
Yıldırım, Ada’ya uçtu
8-0’lık Liverpool hezimeti sonrasında hem havayı değiştirmek hem de Ocak ayında taraftarın yüzünü güldürecek bir transfere imza atmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, eski oyuncuları Carew ile temasa geçti ve resmi teklifini iletti. Bu gelişme sonrasında ikilemde kalan Norveçli yıldızın, zaman kazanmak için hemen fiyatını yükselttiği iddia edildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bu gelişme üzerine apar topar İngiltere’ye uçtuğu ve Carew ile birebir temasa geçtiği ileri sürüldü.
__________________
asparagas Ofline