Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2007, 12:09   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Hisseli Harikalar Kumpanyası' sürüyor

İlk kez 28 yıl önce sahnelenen 'Hisseli Harikalar Kumpanyası', 2007-2008 sezonunda da seyirci ile buluşacak. Müzikal, 10 Kasım'da Bostancı Gösteri Merkezi, 8 Aralık'ta TİM Maslak Show Center'da seyirci karşısında olacak.


Click the image to open in full size.

Beşiktaş Kültür Merkezi ve Bonus Card iş birliğiyle sahnelenecek müzikalde, oyuncular, dansçılar, orkestra ve teknik ekip ile birlikte yaklaşık 80 kişilik bir kadro görev alacak.

Haldun Dormen'in yönettiği, müziklerini Zeynep Talu'nun yazdığı, Melih Kibar'ın bestelediği müzikalin orijinal hali korunarak güncellendiği 2007 versiyonunda, ilk kadrodan Erol Evgin, Ayşen Gruda ve Kartal Kaan rol aldı.

Müzikalde Ayça Varlıer, Ruhsar Öcal, Nazlı Tosunoğlu, Selahattin Taşdöğen, Nuri Gökaşan, Umut Kurt, Metin Keçeci, Ethel Mulinas Araf, Pelin Öztekin, Jinet Bahar, Barış Perker, Ezgi Mola, Cem Akkaş ve Nevin Özlem oynadı.

Müzikalde Anadolu'da bir çadır tiyatrosunun assolistinin büyük bir gazinoya transfer olması üzerine assolist arayışı ve kumpanyanın gösteri yaptığı köy ağasının yeni assoliste aşık olmasıyla gelişen komik olaylar konu
ediliyor.

'Hisseli Harikalar Kumpanyası', ilk olarak 1979 yılında Egemen Bostancı'nın yapımcılığında Şan Sineması'nda seyirciyle buluştu.

1982 yılına kadar Türkiye'nin dört bir yanında 600'ü aşkın temsil gerçekleştiren müzikalde, Erol Evgin, Nevra Serezli, Adile Naşit, AyşenGruda, Mehmet Ali Erbil, Turgut Boralı ve İlyas Salman rol aldı.

Müzikal bu yıl, 28 yıl aradan sonra ilk kez 26-27 Haziran'da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda seyircinin karşısına çıkmıştı.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla