Alıntı:
northwest_eagle´isimli üyeden Alıntı
alıştık zaten bunlara.diz çökmesi gerekenler diz çöksün.futbolcunun suçu ne.bu yönetim gitmedikten sonra daha çok diz çöken futbolcu gelir bize. |
Futbolcunun suçumu ne???Yapmayın Allahaşkına yaa böyle futbolcu topluluğumu olur.İnsan biraz savaşmazmı,mücadele etmezmi rezil olmamak için.Demek ki rezil olmaya okadar meraklılarmış.Demek ki onurları gururları yokmuş.Yani hala nası savunabiliyorsunuz bunları anamdım gitti.Hadi tamam liverpoolu evimizde yendik yine bunlar top oynamıştı.Ama 8-0lık mağlubiyetten sonra o maçı kim hatırlar daha.Ben aldığımız galibiyeti söylerken bile utanıyorum yaa onlar neyapıyor acaba.Ve siz hala futbolcuların suçu yok diyorsunuz.Helal valla ne diyim...Bide futbolcular bu maçta diz çöksün,özürlerini dilesinler ardından marsilya ve porto maçlarında adam gibi oynayıp yensinler anca ozaman özürleri kabul olur.Sivası yenerlerse birşey olmaz yani.Sivas maçında tek yapacakalrı şey diz çöküp özür dilemek sonrada bizi nerde rezil ettilerse çıkıp orda itibarı kurtarmak.Yani avrupada.Sivasla işimiz yok bizim...