Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2007, 20:15   #1
yanlizkurt19
 
yanlizkurt19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 6 Futbolcu Topun agzinda

6 futbolcu topun ağzında
Beşiktaş'ta 8-0'lık Liverpool maçının şoku sürerken; görevi bırakabileceği ileri sürülen Başkan Yıldırım Demirören ile takım kaptanları İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Koray Avcı'nın bir görüşme yaptıkları öğrenildi

Takım kaptanların Demirören'e "Bizi lütfen bırakmayın. Tüm bunları başınıza biz açtık. Tek sorumlu biziz. Bu ayıbı biz yaptık biz temizleyeceğiz. Sezon sonu ipi biz göğüsleyeceğiz. Tüm bu yenilgiler unutulacak. Tarih kazandığımız şampiyonluğu konuşacak" dedikleri belirtildi.
Demirören'in de "Beni çok mutlu ettiniz. Sivasspor maçıyla birlikte çıkışa geçmeliyiz. Her maçta iyi oynamalı ve 3 puan almalıyız. Herkes bu formanın hakkını vermeli." Karşığılığı verdiği öğrenildi.
Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören'in pazartesi günü yapacağını açıkladığı basın toplantısı da merakle beklenirken, yönetimin bir kez daha operasyon için düğmeye bastığı ileri sürüldü. Yönetimin Baki, Ricardinho, Diatta, Higuain, İbrahim Akın ve Mehmet Yozgatlı'yı göndermeyi planladığı belirtildi. Mehmet Sedef ve Batuhan'ın da kiralık verilebileceği kaydedildi.
Bu arada sakatlıkları süren Tello ve Gökhan Zan'ın Sivasspor karşısında takımdaki yerlerini yine alamayacakları ifade edildi. Nobre'nin durumunun ise maç saatinde belli olacağı açıklandı. Ertuğrul Sağlam'ın Sivasspor karşısında savunmada Serdar Kurtuluş, Ditta, İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'i oynatacağı, orta alanda Serdar Özkan, Cisse, Koray ve Ricardinho'yu görevlendireceği, forvette ise Delgado ve Bobo'ya yer vereceği belirtildi.

(Atakan Kurt-Lig TV)
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
yanlizkurt19 Ofline