Galatasarayın UEFA kupasını aldığı sene bir olay daha yaşanıyordu... ispanyada sevilla küme düşmüştü... mali kriz vardı futbolcular gitmek istiyordu.. yönetim , t.direktör filan herşey karman çormandı... ama yönetim düşündü taşındı çalışabilcek uzun dönemde en büyük katkıyı sağlıyacak oluşumları kural olarak belirledi... öyle onu aldık bunu aldık 40milyon 50 milyonlar yoktu... en isabetli transfer raporları olusturuldu... en ince ayrıntısına kadar araştırıldı... bi futbolcuyu bi kişi duymus önermiş devrini kapattılar... 1 futbolcuyu 100 kişi 1000 kez izlediler ortak karar aldılar taraftara değil takıma oynadılar.. uzarda uzar arkadaşlar ama sonuç belli şimdi sevilla iki UEFA kupasını ardardsa almıs bir ekip... ? herşet teknik direktördemi bitiyor alın bakın t.direktörleri totthennam'a gitti yerine baska birisi gekdi reale 2 attılar yola devam ?!? ee be kardesim niye anlatırsın bunları... kıssadan hisse... herşey yönetim !!! ÇARKları yerli yerine düzgün koyup hedeflerini belirleyip TAKIM yönetmeyi DEVLET yönetme ciddiyetiyle yaparsan dünyanın en büyük takımarının arasına girersin... yeni bir yönetim şart ama eskisinden ne dersler alabilecekleri ve gelecek için ne yapmammız gerekli demeleri şart... herşey transfer değil... herey t.direktör değil... herşey onları bir araya getirip yönetmek...
__________________ |