Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2007, 09:37   #57
CEK_BJK

CEK_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

evet buyrun gidin arkasında durun Ertuğrul sağlamınızın takımınızın.. hala Ertuğrul'un arkasındayız diyorsunuz o utanmazda hala temizleyeceğim diyor..

Liverpool maçı sonrası yaptığı bu lekeyi temizleyeceğim açıklamalarından sonra dedim ki ey Ertuğrul Sağlam nasıl temizleyeceksin sivas'a 15 atarak mı? 35 atsan ne olur ülkeni BEŞİKTAŞ'ımızı dünya ya rezil ettin şampiyonlar ligi tarihine geçtin bunu ancak marsilya yada portoya 9 atarsan temizlersin.. Ama nerde sen önce sivas'ı yen..

İşin açıkcası en büyük kızgınlığım nefretim hıncım kendilerine futbolcu diyen o karaktersizlere.. Utanmadan o formayı üzerine giyipte sahaya çıkanlara hepinizin Allah belasını versin o aldığınız paralar zehir zıkkım olsun çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın!

ve sivas maçına giden taraftarlar buyrun.. maçtan sonra birde azar işitiyorsunuz aferim sizin durun bu beş para etmezlerin arkasında ama şunu unutmayın siz o tribüne gittikçe o utanmazlar oturdukları yerde durmaya devam edecekler..

ve taraftar gruplarımızın başkanlarına sesleniyorum eğer kimseye eyvallahınız yoksa kimseden bir çıkarınız yoksa biraraya gelin ve bir demeç-basın açıklaması hazırlayın.. BIZ TARAFTAR GRUPLARI OLARAK YONETIM VE TEKNIK HEYET ISTIFA EDIP, BELIRLI FUTBOLCULAR GONDERILMEDIGI SURECE HICBIR MACA GITMEYECEGIZ gibi..