Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2007, 10:42   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ASELSAN'daki intiharlara Genelkurmay el koydu

"Uzaktan beyin kontrolü ile suikast yapıldı" iddiaları masaya yatırıldı

ASELSAN'daki mühendis intiharları askeri harekete geçirdi. 'Suikast' iddiaları üzerine Genelkurmay, bir uzmanı karargaha davet edip 'Ölüm Dalgası' hakkında brifing aldı.
ASELSAN'da çalışan 3 Türk mühendisinin intihar olarak açıklanan ölümleriyle ilgili "uzaktan beyin kontrolü ile suikast yapıldı" iddialarını Genelkurmay Başkanlığı'nın da dikkate aldığı ortaya çıktı.
Yeni istihbarat teknolojleri ve kozmik savaş uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin Yeni Şafak'taki "Radyo dalgalarıyla örtülü suikast" başlıklı haberde de dile getirdiği "F 16 uçaklarının ABD tarafından Türkiye'ye verilmek istenmeyen gizli yazılımları üzerinde çalışan 3 Türk mühendisinin 'radyo dalgalarıyla beyinlerine intihar dürtüsü verilmesi sonucu hayatlarını kaybettiler' şeklindeki iddiaları üzerine askeri yetkililerin bir uzmandan brifing aldığı öğrenildi. Genelkurmay Başkanlığı'nın talebi üzerine verilen "Biorezinans ve radyo dalga boylarının manyetik etkileri" konulu brifingte "Değişik dalga boylarının insan beyni üzerindeki tahripleri, elektronik savaş aletlerinin maniple edilerek kontrol dışı kullanımı " gibi başlıklarda bilgi verildiği belirtildi. Brifingte biorezinans ve radyo dalga boylarının manyetik etkilerinin tespit edilmesi ve stratejik anlamda kullanımı konusunda bilinen ve bilinmeyen bütün detayların masaya yatırıldığı kaydedildi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla