Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2007, 10:48   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu yarayı saracağım

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını belirtirken, takımındaki eksikleri ve bunların çözüm yolunu bildiğini söyledi.

Rakiplerinin attığı ikinci golden önceki Bobo’nun pozisyonuna dikkat çeken Sağlam, "Orada hakem hatası olduysa bize yazık oldu. Zira bu başımıza gelen 5. veya 6. hata olacak" diye konuştu. Ertuğrul Sağlam, istifayı hiç düşünmediğini belirterek şöyle devam etti:

"Nerede eksiklerimiz var, nasıl düzelebiliriz bunları biliyoruz. Oynadığımız maçlar bizim için iyi tecrübe oldu. İstifa etmeyi hiç düşünmedim. ’Herkesin istediği Beşiktaş’ı 3-4 ayda oluşturacağım’ diye bir iddiayla gelmedim. Sıkıntılarımızı ancak devre arasında giderebiliriz. Del Bosque, Tigana ve Rıza hoca gelmiş, gitmiş. Eğer insanlar bir takımda başarı istiyorsa, istikrar oluşturmak lazım."

Taraftarlara da sitem eden Sağlam, "Taraftarın tutumu bizim için çok önemliydi. Bize yeterince destek verselerdi, hakem de bizim lehimize kararlar verebilirdi" ifadesini kullandı.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla