Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 03:32   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Suçu yok mu?

Suçu yok mu?

Avrupa'da, ligde ve kupada arka arkaya şoklar yaşayan siyah beyazlı takımda genç teknik adamın büyük hataları da bu sürece damga vurdu..
Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ta istifaları istenen başkan Yıldırım Demirören ve Genel Menajer Sinan Engin ile ağır eleştirilere uğrayan futbolcular kadar otoriteler teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın da bu gelinen noktada suçlu olduğunu söyledi. Taraftarların "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" şeklinde tezahürat yaptıkları genç teknik direktörün göze batan hatalarını otoriteler mercek altına aldı:

1- Her önemli maç öncesi "Ofansif oynayacağız. Kazanmak için ne gerekiyorsa ortaya koyacağız" gibi ifadeler kullandı. Fakat Beşiktaş bu önemli maçlarda hep defansif oynadı.

2- Transfer döneminde yönetimin anlaştığı yıldızları veto etti. Örneğin Juventuslu Nicola Legrottaglie'yle anlaşıldı. Fakat Sağlam bu ismi veto ederek ucuz diye Diatta'yı tercih etti. 32 yaşındaki oyuncu için, "Avrupa onu konuşacak" ifadesini kullandı.

3- Sakat ve cezalı futbolcular dışında bu sezon 22 resmi maçta arka arkaya bir kez bile aynı 11'i sahaya sürmedi. Devamlı takımda 'rotasyon' yaptı.

OTORİTE KURAMADI
4-
Demirören ve Engin'den sonra o da "İyi olmayanlar gidecek. Ocak'ta değişim yapabiliriz" dedi. Oysa bir takım lideri olarak takımı bu operasyon havasından uzaklaştırması gerekirdi.

5- Beşiktaş'ın aldığı "Sivas maçına PAF'larla çıkacağız" kararında başkan ve yöneticiler ile birlikte basının huzuruna çıkarak bir yönetici gibi davrandı.

6- 8-0'lık maç sonrası Demirören'e "Bırakmaya hazırım" dedi. Fakat daha sonra "İstifa etmeyeceğim" diye konuştu.

7- Takım içinde otorite kuramadı. Nobre, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan ve Delgado kendisine sözlü olarak çıkıştı.

8- Kaleciler Rüştü ve Hakan Arıkan tel tel döküldü. "Kaleciler iyi çalışmıyor mu" eleştirisine "Hayır iyi çalışıyorlar" dedi. Oysa istatistikler öyle demiyordu!.
kaynak:sabah
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla