Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 03:34   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow iki farklı görüntü

İki yüzlü Beşiktaş


İlk 11 maçında 2 yenilgi görüp, 6 gol yiyen Beşiktaş, sonraki 11 karşılaşmada 6 mağlubiyet yaşayıp kalesinde 22 gol gördü..
Beşiktaş, bu sezon yaptığı 22 maçta 11'er karşılaşmalık seride iki farklı görüntü çizdi. Ertuğrul Sağlam yönetiminde yeni sezondaki ilk 11 maçında sadece 2 yenilgi alan Kartal, sonraki 11 karşılaşmasında ise 6 mağlubiyet yaşayarak büyük bir çöküş yaşadı. Sezona Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarıyla başlayan siyah-beyazlı ekip, ilk haftalardaki başarısını yoğun tempo sonrası sürdüremedi ve inişe geçti. İlk 11 maçında rakip forvetlere fazla gol şansı vermeyen ve kalesinde sadece 6 gol gören Beşiktaş, daha sonraki seride ise adeta kalesini rakip takımlara açtı. İbrahim Üzülmez, Serdar Kurtuluş, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Diatta, Gökhan Zan ve İbrahim Kaş'ın görev aldığı savunma, bu seride kötü performans ortaya koydu ve kalesinde 22 gol gördü.

HAKEM HATALARI DA OLUNCA
İlk seri içinde ligdeki 5 maçında rakip forvetlere sadece 1 gol sevinci yaşama şansı veren Beşiktaş, ikinci serideki 7 karşılaşmada ise kalesinde 10 gol gördü.
Kartal'ın ligdeki bu kötü tablosunda hakem hataları da önemli rol oynadı.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla