Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 08:55   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Tribün düşman oldu!'

Sivasspor karşılaşmasında taraftarların protesto ettiği Kaptan İbrahim Üzülmez, 'Liverpool maçından sonra ortalığı öyle bir gerdiler ki, herkes bize sırt çevirdi' dedi.
12.11.2007



‘Önümüzü kesiyorlar’
Önce Porto sonra Sivasspor maçlarında taraftarlarla arasında soğuk rüzgârlar esen İbrahim Üzülmez FANATİK’e konuştu. Oldukça ilginç ifadeler kullanan Üzülmez, tribünlerle arasında sorun olmadığını söyledi. Tecrübeli oyuncu, “Liverpool maçından sonra ortam öylesine gerildi ki, tribünler takıma düşman oldu. Ben zaten bu tip protestolara alışkınım. Ancak bu takıma, arkadaşlarıma yazık. Şampiyonluğa giden takımın önü içten kesilmeye çalışılıyor” dedi.
‘Biz de çok şaşırdık’
Taraftarı anladığını söyleyen Kaptan sözlerini şöyle sürdürdü: “Seyircilerimiz üzgün olduğu için psikolojileri bozuldu. Bize tepki göstermelerini anlıyoruz. Liverpool maçında tüm dünyanın gıptayla izlediği tribünler nerede... Sahaya sırt çevirince, protesto edince daha mı iyi oldu sanki... Galip durumdayken, protestolar daha da arttı. Maçtan sonra Sivassporlu arkadaşlar yanımıza geldi ve çok şaşırdıklarını dile getirdiler. Doğrusu biz de çok şaşırdık...”
‘Taraftara küs değiliz‘
“Kesinlikle taraftarımıza küs değiliz. İnanıyoruz ki, onlar da bizim gibi bir iş kazası yaptılar. Önümüzde iki seçenek var; ya taraftar bizi bırakacak, biz de gideceğiz... Ya da elele verip iki kupayı birden kazanacağız. Tribünlerin tepkisi bana olsun, bana patlasınlar ama bu takıma sahip çıksınlar. Daha köprünün altından çok sular akacak. Rakiplerimizin ekmeğine kendimiz yağ sürmeyelim. Şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum.”
Orhan YILDIRIM
Protestoya komplo teorisi
Sivas maçı sonrası, Beşiktaş’ta tribünler tartışma konusu oldu. Karşılaşma öncesi taraftarların organize edildiği iddia edildi. 17 tribün liderinin polis tarafından maça alınmadığı öğrenilirken, seyircinin kendi içinde bölündüğü bildirildi. Amigoların bulunduğu Yeni Açık’ın, protestolara katılmaması ve eski Başkan Serdar Bilgili’nin ayrılmasına neden olan şeref tribünün sağ alt kısmının yaşananlara öncülük etmesi de, bu ihtimali kuvvetlendirdi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla