Konu: İstifa yok
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 08:57   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İstifa yok

Tribünlerin tepkisi sonrasında gözler Yıldırım Demirören ile Menacer Sinan Engin'e çevrildi. Yoğun protestoya karşın iki isim de görevi bırakmayı aklından bile geçirmiyor.
11.11.2007



Başkan: Görevimin başındayım
Beşiktaş'ta üst üste alınan başarısız sonuçların ardından taraftar faturayı Başkan Yıldırım Demirören ve yönetimi ile Menacer Sinan Engin’e kesti. Maç sonrasında bir açıklama yapan Demirören, “Görevimin başındayım. Kötü gidişten sorumlu olanlar hakkında gereken yapılacak. Ocak ayında da takımımıza önemli takviyeler gerçekleştireceğiz. Henüz kaybedilmiş bir şey yok. Sezon sonunda hem şampiyon olacağız, hem Türkiye Kupası’nı kaldıracağız” diye konuştu.
Engin: Biz gitsek ne olacak!
Protestoların ana hedefi olan Sinan Engin maç sonunda çok sinirliydi. Engin, “Taraftarlarımız bize gereken desteği vermedi. Eğer oyuncularımızı protesto etmektense destek verselerdi, bugün çok farklı bir sonuç alırdık. Kimse 8 gol yemek istemez. Sahada bizi ıslıklayanlar kötü niyetli... Herkes 101. yılı anlatıyor ama kimse 100. yıldaki emeklerimizi görmüyor. Ben profesyonelim, Başkan ‘Bırak’ derse istifa ederim. Keşke taraftar maçta destek verip, sonra stadı yaksaydı” dedi.
Sağlam: Pozisyona giremediler
Siyah-Beyazlı taraftarların kucak açtığı tek isim olan Ertuğrul Sağlam da oldukça üzgündü. Maça iyi başladıklarının altını çizen Sağlam, “İlk yarıyı pozisyon vermeden tamamladık. İkinci 45 dakikada da önemli pozisyonlar bulduk. Kırmızı kart bizi olumsuz yönde etkiledi. 10 kişi kaldıktan sonra daha fazla koşmak zorunda kaldık. Tartışmalı bir hakem kararının ardından ikinci golü kalemizde gördük. Şanssız bir maç oynadık. Kazanabileceğimiz bir 90 dakikaydı” ifadesini kullandı.
‘Gerçek Higuain’i herkes izledi’Şampiyonluk yarışının içinde olmak istediklerini söyleyen genç çalıştırıcı sözlerini şöyle noktaladı: “Eğer Bobo’nun düşürülmesinde hakem hatası varsa, gerçekten bize çok yazık oldu. Bu sezon başımıza gelen 5-6 hata bize pahalıya mal oldu. Ancak hayat devam ediyor. Ben 3 aylık teknik direktör, takım da 3 aylık takım değil. 2.5 yıllık sözleşmem var ve gerekeni yapacağız. Federico Higuain’i eleştirenler, bugün ne kadar faydalı olduğunu gördü.”
Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla