Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 11:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Villareal , Sevilla yıda geçti 3-2

Maç gitti geldi: 3-2

La Liga'nın 12. Hafta kapanış mücadelesinde Villarreal, kendi sahasında Sevilla'yı konuk ederken, karşılıklı gollerin ardından, mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

Villarreal, karşılaşmaya hızlı başlarken, 14. dakikada kullanılan kornerin ardından Guille Franco, kafa vuruşu ile gole çok yaklaştı. Villarreal adına önemli bir pozisyondu.
Karşılaşmada yarım saat geride kalırken, Marcos Senna'nın kullandığı serbest vuruşta Franco bu sefer yaptığı kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu.

Bu golün 3 dakika ardından tartışmalı bir pozisyonun ardından Kanoute, skorda eşitliği sağladı ve ilk yarı karşılıklı birer golle tamamlandı.

Daniel Alves bitime 4 dakika kala sarı kart görerek, cezalı duruma düşerken, uzatma dakikalarında topa elle müdahalesinin ardından, çift sartı kartla oyun dışında kaldı.

İkinci yarının 5. dakikasında Luis Fabiano Sevilla'yı 1-0'dan 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

2-1 geriye düşmesine rağmen, Villarreal, 1 kişi fazla oynamanın avantıjını kullanmaya başladı. 59. dakikada Cygan, 60. dakikada Senna ile gole yaklaşsa da ilk pozisyonda kaleci Palop başarılı olurken, ikincisinde de Senna başarısızdı.

Villarreal, bitime 25 dakika kala kaleyi sol taraftan gören yerden serbest vuruş kazanmasının ardından skorda 2-2'lik eşitliği sağladı.
Senna topun gerisine geçerken, içeri ortasında Sevilla savunmasının hareketsiz kaldığı anda, Franco kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

Villarreal skorda eşitliği sağlamasının 2 dakika ardından Sevilla bir kez daha öne geçme şansı yakalarken, engel olan direkti. Jesus Navas'ın şutunda direk pozisyonun gol olmasına izin vermedi.

Bitime 7 dakika kala Mosquera'nın, cezasahası içerisinde Matias Fernandez'e hareketinde maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.
Topun gerisine geçen Fernandez, güzel bir vuruşla topu sol köşeye yollarken, takımına da 2-1 yenilgiden 3-2'lik üstünlüğü getirdi.

Villarreal aldığı bu galibiyetle, Real Madrid'in 1 puan ardından, haftayı ikinci sırada tamamladı.

La Liga'da 12. Hafta sonuçları:

Valencia - Murcia 3 - 0
Getafe - Barcelona 2 - 0
Real Betis - Zaragoza 2 - 1
Espanyol - A.Bilbao 2 - 1
Deportivo La Coruna - Racing Santander 0 - 1
R. Madrid - Mallorca 4 - 3
Valladolid - Levante 1 - 0
Recreativo Huelva - Osasuna 1 - 0
Almeria - Atletico Madrid 0 - 0
Villarreal - Sevilla 3 - 2
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla