Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 12:20   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta istifa şoku

Sabah saat 9.30'da başlayan yönetim kurulu toplantısını az önce terk eden Numan Ceyhan istifa ettiğini açıkladı.

NUMAN CEYHAN İSTİFA ETTİ!
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden ilk istifa haberi geldi, teknik heyete tam destek beklenen toplantıda, AjansSpor.com'un aldığı bilgiye göre Numan Ceyhan Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde sabah erken saatlerde Başkan Yıldırım Demirören liderliğinde başlayan Yönetim Kurlu toplantısında, son haftalarda alınan kötü sonuçlar ile çözümleri hakkında toplantı yapılıyor.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören tarafından daha önce yapılacağı duyurulan basın toplantısının yerine, Pazartesi sabah 09:30'da BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Yönetim Kurulu toplantısı yapılacağı duyurulmuştu.

Toplantının ardından Beşiktaş basın açıklamasını yazılı bir şekilde yapacak.

AjansSpor.com'un aldığı bilgiye göre, toplantıdan teknik heyete tam destek çıkacak ve teknik heyette bir istifa söz konusu olmayacak.

Toplantıda, Sivasspor maçında taraftarın yaptığı istifa çağrıları da değerlendiriliyor. Sinan Engin'e de destek çağırısı çıkacak olan toplantıda, yönetim yapılan hataların düzeltilmesi için alınacak kararları kısa süre içerisinde yürürlüğe koymanın planlarını da yapacak.

Konu Pritt tarafından (12-11-2007 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir..
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla