Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 14:01   #7
Deckard
 
Deckard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Büyük takımların yöneticisi olmak, tanınmış bir pop şarkıcısı ya da tanınmış bir politikacı olmak kadar popularite sağlar. Çünkü bu yöneticiler aşağı yukarı her gün televizyon kanallarında boy gösterirler, gerekli gereksiz beyanatlar verirler. Bu sayede 7'den 70'e herkes bu insanları tanır.

Bunları neden mi söylüyorum? Şunun için, büyük takımlarda yöneticilik yapan bu şahıslar, özel hayatlarında şu ya da bu şekilde ticaret yapan kişiler. İş hayatında bağlantılar ve popularite çok ama çok önemlidir. Ne kadar fazla tanınırsanız, sizinle iş yapmak isteyecek kişilerin sayısı o denli artacaktır. Zira bu kişiler sizinle birlikte göründükleri takdirde veya sizinle iş yaptıkları iş çevrelerinde duyulduğu takdirde iş dünyasındaki "kredi notları" artacaktır.

Bu yüzden "yeni yönetim" lafı bana çok uzak ihtimalmiş gibi geliyor. Demirören'in istifa etmek gibi bir niyeti olmadığı aşağı yukarı netlik kazandı. Ne yazık ki bir dahaki seçimlere kadar bu adama tahammül etmek zorundayız gibi gözüküyor. Bu arada bir dahaki seçimlerde karşısına bir rakip aday çıkması da gerekiyor. Kulübün borç durumu gözönüne alındığında böyle bir adayın çıkma şansı da azalıyor.

Northwest Eagle'ın listesindeki isimlere bir de Hüsnü Güreli'yi eklemek isterim.
__________________
yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara
Deckard Ofline   Alıntı ile Cevapla