Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 19:47   #20
matraxgk

matraxgk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

söyle bir de gercek var ocak ayında secimde sadece yıldırım d. aday olmuştu başka aday yok demeki beşiktaş başkanın dedigi gibi başka taşın eline koyan yok bu da bir gercek ben de istedim yıldırım d. istifası ama gelen gideni artır meseli olmasın yıldırımla yola devamsa onu yanlış kararlar aldıran del.bos vs vs göndermesine neden olan adamlar hala ordasa hemen görevine son verilmesine gerek bundan sonra güvenilir kararlar alınması gerek ve suda bir gercek yıldırım d. bundan sonra güvenilirligini yitirdi ve camia ve taraftarlara güven vermesi gerk bunun icin şampiyonlar ligi son iki hayatti macı kazanması gerek ve bu kaos sona erdirmek gerek bana göre devre arası operasyon olacaksa bu bukadar meydeya yansımaması gerek hee sunu eklemek istiyorum yıldırım istifa etmemesinin sadece su olabilir beşiktaşa verdigi parayı alamadıgı icindir başka bir neden göremiyorum devre arası sadece gerekli alanlara gerekli transfer yapılması gerek bir ortasa koşan forvete bir adam kaleye veya defans bir adam alınması gerek bunlar benim düsüncelerim

forum kurallarını okuyunuz..
matraxgk Ofline   Alıntı ile Cevapla