Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2007, 11:07   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yusuf Şimşek Eylül ayının altın adamı seçildi

Türk Kalp Vakfı'nın sponsorluğunda gerçekleştirilen “11 Altın Adam Yarışması”nın Eylül ayı değerlendirmesi yapıldı.


Kalyon Oteli'nde gerçekleştirilen jüri toplantısında, Eylül ayının altın adamı, teknik direktörü, yöneticisi, hakemi ve altın kalpli futbolcusu seçildi.
Turkcell Süper Lig'in 4, 5, 6 ve 7. haftalarının değerlendirildiği sezonun ikinci jüri toplantısında, orta alan oyuncuları arasındaki oylamada Denizlisporlu Yusuf Şimşek 192 oyla altın adam seçildi.
Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz'u 157 oyla gümüş adam seçen jüri, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Aurelio'yu da 139 oy ile bronz adam olarak belirledi.

EYLÜL AYININ TEKNİK ADAMI BÜLENT UYGUN

Sivasspor'un başında başarılı bir sezon geçiren teknik direktör Bülent Uygun, Eylül ayının teknik adamı seçildi.
Toplam 335 oy alan Uygun, diğer adaylar Karl Heinz Feldkamp, Ertuğrul Sağlam ve Zico'yu geride bırakarak zirveye çıktı.
Toplantıda, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın 291 oy ile ayın yöneticisi, Cüneyt Çakır da 242 oy ile ayın hakemi seçildi.
Gençlerbirliği'nden Erkan Özbey, fair-play denilince akla gelen ilk isim olma, yenilgileri hakeme bağlamama, liderlik, maddi yönden sıkıntıda olanlar için takım içinde organizasyonlar yapma gibi bir çok özelliğiyle, Eylül ayının altın kalpli futbolcusu seçildi.
Fotoğraf yarışmasında ise Akşam Gazetesi foto muhabiri Doğan Çil'in bir fotoğrafı birinci seçildi.
Bu arada, jüri toplantısına Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, Beşiktaşlı eski yönetici İhsan Kalkavan, Futbol Federasyonu eski yöneticisi ve bir dönem genel kurulda başkan adayı olan Ayhan Bermek, eski hakem ve futbol otoritesi Muzaffer Sarvan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Turkcell Süper Lig hakemi Bünyamin Gezer konuk olarak katıldı.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla