Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2007, 21:27   #1
taKi_bJk
 
taKi_bJk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pota’da Bayanlarımız Farklı Kazandı

Click the image to open in full size.
Pota’da Bayanlarımız Farklı Kazandı


Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, FIBA Avrupa Kupası grup ikinci maçında Bosna-Hersek ekibi BC Zeljeznicar'ı deplasmanda 91-51 mağlup etti. Grupta ilk maçında ZKK Vojvodina'yı 95-64 mağlup ederek FIBA Avrupa Kupası'na iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, gruptaki ikinci sınavından da galibiyetle ayrıldı.
Bosna-Hersek ekibi BC Zeljeznicar ile deplasmanda karşı karşıya gelen Siyah-Beyazlılarımız mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir oyun sergiledi.
İlk periyodu 17-10'luk skorla önde bitiren Bayanlarımız, ikinci periyotta 26 sayı attı ve potasında 14 sayı gördü. Siyah-Beyazlılarımız soyunma odasına 43-24'lük üstünlükle gitti.
Üçüncü periyotta yine etkili hücumlar gerçekleştiren Siyah-Beyazlılarımız, rakip potaya 23 sayı attı ve 66-37'lik skorla son periyoda rahat girdi. Son çeyrekte de rakip potada üst üste sayılar bulan Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, rakibini 91-51 mağlup ederek grubundaki ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.
Karşılaşmanın en skorer oyuncusu 25 sayı ile oynayan Stacey Lovelace-Tolbert olurken onu 18 sayı ile Korana Zanze takip etti. Vanessa Hayden 14, Jelena Spiric 12, Esra Erden 7, Ayşe Dilek Ünüvar 6, Nilay Yiğit 5 ve Tuğba Gönen ile Harika Gözde Eldas da 2'şer sayı ile oynadı.
__________________
KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE
ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE
BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR
BEŞİKTAŞLIYIZ !
İŞTE O KADAR..
taKi_bJk Ofline   Alıntı ile Cevapla