Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2006, 21:35   #1
Burzum
 
Burzum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Otobüs ve minibüs anıları

Geçen dolmuşa bindik arkadaşımla okuldan dönüyoruz işte.Tam bindik adam durdu bi yerde lastiğe hava bastırcak.

-Yaav abi dengeli olsun sağ tarafla
-tamam abü
3.kişi lafa girdi."yeter lan patlatacan"
Lastikci abi "yok abi bişey olmaz"
Şoför "saolasın"

yola devam ediyoruz.Bi ses geldi GÜÜÜÜÜÜÜÜM diye.Otobüsteki herkez zıpladı.Sonra biz anladık lastik patladığını.Bir anda üstteki diyalog aklımıza geldi.Bizim minibüscü hiç istifini bozmadı.Kapıyı açtı millet çıktı.Herkes indikten sonra şoför hala oturuyo,eller direksiyonda nasıl sövüyo lastikçiye )
-----------------------------------------------------------------------

taksi hatırası olurmu?
bizim dersaneden bi hoca anlatmıştı
arkadaşı taksiye biniyor ve öndeki arabayı takip et diyor
taksici geriye dönüp :
abi ben bu lafı duymak için taksici oldum
duyduğumda altıma işedim gülmekten ))
-----------------------------------------------------------------------

Birkaç liseli genç bindikleri otobüste buldukları en son boş yere otururlar. Bir süre sonra yaşlı bir adam bastonuna tutuna tutuna otobüse biner, tam da gençlerin oturduğu yerin yanında ayakta dikilir. Ayakta zor durmaktadır.

Otobüs trafikte durup kalktıkça yaşlı adam da öne arkaya sallanmakta, bu sırada elindeki tahta baston da kayıp durmaktadır. Oturan gençlerden biri ukalaca "amca elindeki bastona lastik taksan kaymaz böyle sen de daha rahat edersin" diye konuşur. Adam artık dayanamaz:

-"15-16 sene önce senin peder takmış olsaydı lastiği ben senin yerinde oturuyor olurdum bre eşşek sıpası..."

Gençler dumur, otobüs halkı gülmekten iptal
----------------------------------------------------------------------
Bu Otobüsle ilgili deil gerce ama ben cok guldum paylasmak ıstedım

konyada anlatılır

eğitim fakultesinden çarşıya gitmek için minibüse binen iki kendini beğenmiş kız kalabalık olduğu için ayrılamak zorunda kalmışlar biri arkaya doğru gitmiş biri ön tarafa geçmiş az sonra arkadaki kız para uzatmış iki kişilik diye tam bu sırada önde ki arkadaşı bağırmış ben öönden verdim sen arkadan verme diye tüm minibüs kopmuş bi durak sonra ikiside inmiş
odtüde 3lü amfiyi bilenleriniz vardır. bilmeyenler için, yuvarlak bir amfi düşünün, yukarı doğru yükselen bir yer ve bayaa büyük. bir yukardan girişi var, bir de aşağıdan... birgün hocanın slaytlarını gösterdiği tepegöz çalışmıo veya elektrikler gitmiş hatırlamıom. bi şekilde tebeşirle tahtaya yazarak anlatacak hoca ama tabi hazırlıksız olduğu için tebeşir yok. yukardan bi elemana dioki, sen git yan amfiden bi tebeşir sor bakalım. eleman çıkıo, herhalde derse de pek gelmio ki ortamın yabancısı. dönüp alttaki kapıdan giriyo. birbirlerini tanımıolar bi de. hocam tebeşir varmı sizde dio. hoca da yok bizde de, biz de birini yolladık dio. saolun diyip çıkıo eleman. tekrar yukardan gelio, hocam onlarda da yokmuş dio. hoca da biliom olm, onlar da birini yollamış dio.. tabi amfi yıkılıo

-----------------------------------------------------------------------

Okuldan dönüyoruz. Sınıftan arkadaşlarlarla grup olarak körüklü otobüsün en arka tarafındayız. Gruptan bir kızın otobüslere bilet atmadan binmesine yarayan bir paso kartı var. Yolda otobüs bir durakta durunca bu kız arkadaş, önümüzde bizimkinden daha boş bir otobüs olduğunu gördü ve uyanıklık yapıp ona binmeye karar verdi(naswıl olsa bedava diyerek). Kız hemen arka kapıdan indi ve koşa koşa öndeki otobüse bindi. Sonra ne oldu? Aradan sadece bir dakika geçmesine rağmen az önce inen kızı tekrar aynı bizim otobüste görünce gülmekten yerlere yuvarlandık. Evet düşündüğünüz gibi, arkadaş indiği otobüsün körüklü olduğunu farkedememiş, körüklünün en arkasındaki kapıdan inince öndeki otobüse binicem diye yine aynı indiği otobüse binmişti. Başka bir otobüse bindiğini sanırken yine bizi otobüsün en arkasında görünce şok olmuştu. "Nasıl olur yaaa diye afallamıştı"


ALINTIDIR
__________________
Ne Kavgam bitti ne sevdam...

Konu Burzum tarafından (05-06-2006 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir..
Burzum Ofline   Alıntı ile Cevapla