Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2007, 09:03   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zirve sürprize açık

Beşiktaş Teknik Direktörü, fikstür avantajının artık kendilerine geçtiğini belirterek, "G.Saray; F.Bahçe, Sivas ve Trabzon ile karşılaşacak. Biz ise derbi maçlarını oynadık. Kozlar artık bizim elimize geçiyor" dedi.



Birbirleriyle oynayacaklar
Ertuğrul Sağlam, ilk yarının son 5 haftasında zirve yarışında önemli değişikliklerin yaşanabileceğini söyledi. Beşiktaş Teknik Direktörü, "Ligde Galatasaray'ın 7 puan gerisinde olmamız geçen 12 haftaya baktığımızda elbette hoş bir tablo değil. Ancak Galatasaray ilk devrenin son 5 maçında Sivasspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi güçlü ekiplerle karşılaşacak. Biz kalan 5 maçı kazandığımız takdirde ilk yarının sonunda ligi iyi bir yerde tamamlayabiliriz" diye konuştu.

Arayı iyi değerlendirmeliyiz
Yarışta önce Fenerbahçe, ardından Sivasspor'a yenilmelerinin önemli bir darbe olduğunu dile getiren Sağlam, "Ancak artık geleceğe bakmak zorundayız. Milli maç nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Başta Tello olmak üzere sakat futbolcularımızın bir an önce aramıza katılmasını umut ediyoruz. OFTAŞ ile oynayacağımız ilk maçı kazanarak galibiyet serisine başlamalıyız" dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla