Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2007, 21:49   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool un hedefi

Benitez'in hedefi Garay

Premier Lig ekibi Liverpool'un teknik direktörü Rafael Benitez, devre arası transfer döneminde takımına katmak istediği oyuncuları belirlemeye başladı. Bu doğrultuda İspanyol hocanın gündemindeki isim Racing Santander defansının belkemiği Arjantinli Ezequiel Garay.
Bu sezon La Liga'da çok iyi bir performans sergileyen Santander'in bu yükselişinde önemli bir pay sahaibi olan genç Arjantinli, 2005-06 sezonunda Arjantin'in Newell's Old Boy takımından 1.5 milyon euro'ya İspanyol ekibine gelmişti. 2 sezon içinde gösterdiği üstün performansla büyük kulüplerin dikkatini çeken 21 yaşındaki Arjantinli oyuncu için Liverpool'un yanı sıra Manchester United teknik direktörü Sir Alex Ferguson'un da ısrarla ilgilendiği belirtiliyor.
İspanyol ekibi Racing Santander genç oyuncu için 10 milyon pound yani yaklaşık 17 milyon euro'yu Rafael Benitez'in gözden çıkardığı ve Daniel Agger'in yokluğunda büyük sıkıntı çeken Liverpool savunmasına dahil etmek istediği de bildirildi.
Sezon öncesi Gabriel Heinze transferi için de karşı karşıya gelmiş Manchester United'la Liverpool'dan bakalım hangisi bu genç Arjantinliyi kadrosuna katmayı başarak. Ya da başarabilecekler mi...
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla