Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2007, 12:03   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Holosko için Takas adayları belirlendi

Kartal ava çıkıyor
Click the image to open in full size.

Beşiktaş, Holosko için Vestel Manisa yönetimine önereceği isimleri belirledi. Sivaslı Mehmet Yıldız için ise Başkan Demirören devrede...
14.11.2007



İstediğinizi alın...
Devre arasında kadroda yapılacak operasyon öncesinde yönetim düğmeye bastı. Holosko için Manisa’dan söz alan Siyah-Beyazlı yönetim, golcü oyuncuya karşılık teknik heyetten gelecek listedeki isimleri önerecek. Ege temsilcisine, gönderilmesi gündemde olan Diatta, Baki Mercimek, İbrahim Akın, Hiuain, Mehmet Sedef ve Mehmet Yozgatlı gibi isimlerin önerileceği ve “Bu oyunculardan istediğiniz birini alın, Holosko’yu bize verin” denileceği öğrenildi.
Başkanlar görüşecek
Manisa'nın hocası Giray Bulak’ın, Holosko için en az üç oyuncu isteyeceği, ancak yönetimin bu konuda takastan ziyade 5 milyon Euro’dan az olmamak koşuluyla paradan yana tavır koyduğu ifade edildi. Bu arada, yurt içinden talip olunan bir diğer oyuncu Mehmet Yıldız için de Başkan Yıldırım Demirören’in düğmeye bastığı açıklandı. Milli futbolcu için, Demirören’in yakın ilişkiler içinde olduğu Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir görüşme yapacağı kaydedildi.

Orhan YILDIRIM
Kısa...Kısa...
Gençlerbirliği provası başladı
Beşiktaş, Oftaş maçının hazırlıklarına dün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Milli takımlarda bulunan Diatta, Rüştü, İbrahim Kaş, Atilla ve Serdar Özkan ile Fransa’da ailesinin yanında olan Cisse, sol dizinde hafif sakatlığı bulunan İbrahim Toraman, gribal enfeksiyon geçiren Burak ve Tello dünkü çalışmaya katılmadılar. Siyah-Beyazlı ekip, bugün çift idman yapacak. Sabah basına kapalı olarak salonda çalışacak olan Kara Kartal, akşam çalışmasını ise 17.00’de gerçekleştirecek.
Hakan Arıkan’a özel terapi
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Liverpool maçında 8 gol yiyen Hakan Arıkan’la yakından ilgileniyor. Sağlam’ın, bu ağır yenilgi sonrasında ligdeki Sivas maçında forma giymeyen genç file bekçisine, “Zor günlerden geçiyoruz. Senin de kendini toparlaman lazım” sözleriyle futbolcusuna moral verdi.
Divan kurulu toplanıyor!
Beşiktaş, Divan Kurulu 3. Olağan Toplantısı’nı 18 Kasım Pazar günü yapacak. Ceylan Intercontinental Oteli Dolmabahçe Salonu’nda gerçekleştirilecek oturumda, yönetim kurulu, çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yapacak ve denetleme kurulu raporu okunacak. Son dönemde sıkıntılı anlar yaşayan Siyah-Beyazlı ekibin kurmaylarının ifadeleri merakla bekleniyor. Toplantıda ayrıca 25 ve 50 yılını doldurmuş üyelere rozet ve mazbataları verilecek.
Borsaya ‘teklif açıklaması’
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, kulübün satın alınmasına yönelik teklif geldiği haberi için bilgi verdi. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na yaptığı açıklamada, “13.11.2007 tarihli Referans Gazetesi’nde, Hint-İngiliz ve Türk ortaklı bir şirketin Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü satın almak istediği ve Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Sami Çoban’ın böyle bir tekliften haberdar olmadığımız ile ilgili açıklamalarına yer verilmiştir. Söz konusu teklifin gerçekle ilgisi yoktur” denildi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla