Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2007, 12:26   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ataman:Efes i mutlaka yenmeliyiz

Click the image to open in full size. ''Efes'i mutlaka yenmeliyiz''

Beşiktaş Cola Turka hafta sonu Efes Pilsen ile yapacağı maça iddialı hazırlanırken genel direktör Ergin Ataman bu karşılaşmanın mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Genel menajer Burak Bıyıktay ise bu karşılaşmanın final niteliğinde olacağını belirtti.


Siyah-beyazlı takımın genel direktörü Ergin Ataman, genel menajeri Burak Bıyıktay ve takım kaptanı Onur Aydın, 17 Kasım Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapacakları maçla ilgili Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Genel direktör Ataman, Efes Pilsen ile oynayacakları karşılaşmanın büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, ''Takımımızın şu andaki form durumu oldukça iyi, ama rakip de Türkiye Ligi'nin en güçlü takımlarından bir tanesi. Ligdeki sıralamayı önemli ölçüde etkileyecek olan bir karşılaşma oynayacağız. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç'' dedi.

Ataman ayrıca, ''Bunun dışında her zaman söylediğimiz ve istediğimiz ilgiliyi görene kadar de söylemeye devam edeceğim bir şey var. Bugüne kadar taraftarımızdan beklediğimiz desteği göremedik. Hafta sonu böylesine önemli bir maçta Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maçta büyük destek bekliyoruz. Bu desteği göreceğimizi ümit ediyorum'' diye konuştu.

-BIYIKTAY: ''FİNAL DEĞERİ TAŞIYAN BİR MAÇ OLACAK''-
Bu sezon 3 kupada da şampiyonluk parolasıyla yola çıktıklarını belirten genel menajer Burak Bıyıktay ise, şunları kaydetti:
''Şu anda takımımızın durumu oldukça iyi. İstediğimiz seviyeye yavaş yavaş ulaşıyoruz. Sezon başında söylediğimiz gibi 3 kupada da şampiyonluk parolasıyla yolumuza devam ediyoruz. Tabii ki Efes Pilsen maçı da bizim için çok önemli. Final değeri taşıyan bir karşılaşma olacak. Eğer bu maçı kazanırsak sıralamada Efes Pilsen'in de üstüne çıkmış olacağız. Başta aldığımız iki talihsiz mağlubiyeti, galibiyetlerle telafi ederek emin adımlarla hedeflerimize ulaşacağız.''

-KAPTAN ONUR AYDIN: ''KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ''-
Takım kaptanı Onur Aydın ise, moral olarak da form olarak da bütün arkadaşlarının durumunun çok iyi olduğunu vurgulayarak, maçla ilgili görüşlerini şöyle açıkladı:
''Köln 99'ers karşılaşması sonrasında soyunma odasında konuştuk. Herkes elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacak. Herkes bütün maçları kazanmak için motive olacak. Köln maçında da bunun bu şekilde olduğunu gösterdik. Efes Pilsen maçını izleyenler de bunun böyle olduğunu görecekler. Bütün arkadaşlarım kazanacağımız konusunda hemfikir olmuş durumdalar. Bizi endişelendiren tek nokta, taraftarımızın maçlarımıza gelmemesi. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. 6. adam olarak yanımızda onların gücünü hissedersek kazanamayacağımız hiçbir karşılaşma yok. Umuyorum ki böyle bir maçta yanımızda olacaklar ve bizler de onlara galibiyeti ve daha sonra şampiyonlukları armağan edeceğiz.''
__________________
asparagas Ofline