Konu
:
3 gurbetçi Türk'ten yeni bir oyun 'Crysis'
Tekil Mesaj gösterimi
15-11-2007, 12:56
#
1
asparagas
Üyelik tarihi: Jun 2007
Yaş: 44
Mesajlar: 8.401
Tecrübe Puanı:
27
Üyenin Fotoğraf Albümleri
3 gurbetçi Türk'ten yeni bir oyun 'Crysis'
permalink
Bilgisayar oyunu tutkunları, 16 Kasım'ı bekliyor. 3 gurbetçi Türk'ün hazırladığı, 'Crysis', tüm dünyada satışa çıkacak.
'Crysis', Kuzey Kore ile ABD'nin, önce savaşıp sonra ortak düşmana karşı işbirliğini anlatıyor. Oyun, Türkiye'de korsan kopyalara karşı hem Türkçe hem de 'yarı fiyatına' olacak.
3 genç oyunun yaratıcısı Almanya'da yaşayan Giresunlu yerli kardeşler. Herşey en küçükleri Cevat'ın oyun tutkusuyla başlamış.
Sonra ağabeyleri de Cevat'ın hayaline ortak olmuş. Ama gurbette tutunmaya çalışan ailelerini ikna etmeleri hiç de kolay olmamış.
8 yıl önce şirket kuran kardeşler imzaladıkları 2.6 milyon euroluk yani 4 milyon YTL'lik ilk anlaşmayla üzerlerindeki aile baskısını kırmışlar.
Yerli kardeşlerin 3 yıldır üzerinde çalıştıkları yeni oyunları 'Crysis' tüm dünyada 2 gün sonra piyasaya çıkacak. Türkiye için ise hem fiyatı düşük hem de Türkçe bir versiyon hazırlanmış.
Cevat yerli oyununu öve öve bitiremiyor, "2 milyon satarız" diyor. Ama aileleri uyarmayı da ihmal etmiyor.
Avni Yerli ise birkaç günlüğüne geldiği İstanbul'da gördüğü korsan yayınların şaşkınlığı içinde. Yerli, bu durumun kendileri için yeni oyun konusu olabileceğini bile düşünüyor.
Oyundan görüntüler:
__________________
asparagas
Açık Profil bilgileri
asparagas - Özel Mesaj gönder
asparagas - Daha fazla Mesajını bul