Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2007, 15:18   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Malatyaspor için son şans

Malatyaspor'da kongreye doğru

TFF 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'un kongresine sayılı günler kalırken, eski başkanlardan Hikmet Tanrıverdi, aday olmayacağını açıkladı.
Hikmet Tanrıverdi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 18 Kasım Pazar günü yapılacak kongrede, yönetime aday çıkmaması halinde kulübün feshedilmesiyle ilgili olarak, Malatyaspor'un sahipsiz kalmayacağını söyledi.
Şu anda Malatyaspor'a faydalı olamayacağını dile getiren Tanrıverdi, ''Malatyaspor sahipsiz kalmayacaktır. Ama şu anda benim faydalı olabilme şansım yok. Ortam müsait değil. Ortamın müsait olmasını bekleyenler var. Kent yöneticilerinin bu insanları cesaretlendirmeleri ve arkalarında olmaları lazım. Bunu yapsa ve dik dursalardı şu ana kadar 10 aday çıkardı. Herkes vali bey kadar sahip çıkmalı'' dedi.
Kulüpten 3 milyon YTL'nin üzerindeki alacağından vazgeçtiğini açıkladığını hatırlatan Tanrıverdi, ''Alacaklarımı silme konusundaki sözümün arkasındayım. Söz ağızdan çıkar'' diye konuştu.
-''HESAPLAR İNCELENDİKTEN SONRA GEREĞİNİ YAPACAĞIM''-
Eski başkanlardan Haşim Karadağ da, 3 milyon YTL civarındaki alacağinın silinmesiyle ilgili olarak, ''Sayın valimiz ve milletvekillerimiz hesapların inceleneceği sözünü vermişti. Bu sözün yerine getirilmesini bekliyorum. Hesaplar incelendikten sonra alacaklı çıkarsam Malatyaspor için gereğini yapar ve alacağımı silerim'' dedi.
Kendisiyle ilgili yazılan haberlerden dolayı birkaç gazeteci hakkında dava açtığını belirten Karadağ, ''250 bin YTL'lik dava açtım. Kazanırsam alacağım tazminatı kulübe bağışlayacağım'' dedi.

15.11.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla