Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2006, 23:32   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Feyyaz Karşıyaka’da kaldı

Karşıyaka Kulübü'nde düzenlenen ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın da katıldığı törende Feyyaz Uçar, kendisini 3 yıl daha yeşil-kırmızılı kulübe bağlayan imzayı attı.

Yeşil-kırmızılı kulüpte kaldığı için mutlu olduğunu belirten Uçar, ''Karşıyaka'nın hedefi her zaman Süper Lig'dir. Ancak biz gelecek sezonu sorunlarımızdan kurtulma sezonu olarak görüyoruz'' dedi.

Yönetimden sözleşme yapılacak futbolcularla ''opsiyonlu'' da olsa uzun vadeli anlaşılmasını istediğini ifade eden Uçar, ''Gelecek sezonki hedefimiz Süper Lig'e oynayacak takımın kadrosunu oluşturmak'' diye konuştu.

Karşıyaka Belediye başkanı Cevat Durak ise Turkcell Süper Ligi'ne çıkma mücadelesindeki yeşil-kırmızılı kulübe destek vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Bir gazetecinin, ''Adaylar, Karşıyaka Belediyesi'nin, kulübüne nasıl ve ne kadar destek olacağını merak ediyorlar?'' biçimindeki soru üzerine Durak, ''Başkan adayları öncelikle kendilerine güvenecekler. Karşıyaka Belediyesi de üzerine düşeni yapacaktır'' diye konuştu.

Karşıyaka Kulübü Divan Kurulu Başkanı Sedat Kahraman ise Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın yaklaşımıyla Feyyaz Uçar'ın sözleşme imzalamasının genel kurul öncesinde camiaları için büyük moral olduğunu söyledi.

Hürriyet
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline