Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2007, 03:29   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Başaramazsam yakın

Başaramazsam yakın

Çok eleştirdiği Tigana'ya, gördüklerinden sonra hak verdiğini belirten Sinan Engin taraftara da seslendi: "Ocak ayına kadar sabredin. Başarılı olamazsak beni de yakın"..
Click the image to open in full size.
Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin çarpıcı açıklamalar yaptı. Takımın şu an iyi durumda olmadığını belirten Engin taraftara seslenerek, "Ocak ya da şubata kadar sabredin. Bu zamana kadar takım düzelmezse, beni de yakın" dedi. İşte Engin'in anlattıkları:

* F.Bahçe maçından sonra Sivas maçına PAF takımla çıkma kararı aldık. Başkan bu kararı tek başına almadı. Gece toplantı yaptık ve kimse bu fikre karşı çıkmadı. Ama Liverpool'dan sonra Sivas maçına PAF'la çıksak bu sefer de 'Camiayı bu hale getirdiniz' diye tepki göstereceklerdi. nG.Saray maçında takımdan utandım. Sivas maçında futbolculardan 1-2 tanesi "Ayağım ağrıyor" diye oynamadı. Ben de futbolculara "İyi oynayan kalır, oynamayan gider" dedim. nTigana'yı çok eleştirdim ama gördüklerimden sonra "Tigana haklıymış" dedim. Bazı futbolcular konusunda ona çok hak verdim.

*
Futbolcuların motivasyonunu prim artırır. Ankaraspor maçında prim 20 bin dolardı. Buna rağmen oynanan futbol ortada.

CAREW TÜRKİYE'Yİ İSTEMİYOR
* Rüştü ve M.Yozgatlı da hayal kırıklığı yaşamadık. İbrahim Üzülmez kaptan ama liderlik vasfı yok. Ricardinho'dan memnunuz.

* Holosko'yu Manisa'dan istedik. Carew'e de el attık. Ama Türkiye'yi istemiyor.

*
Taraftar 8-0 tepkisinde haklıdır. Ancak maç sırasında futbolcusuna sahip çıkmalıydı. Bize destek olsunlar şampiyon olacağız.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla