Konu: Bunlar kim ?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2006, 01:48   #25
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
Valla dostum açmayı düşündüğüm ama forumda yeni olduğum için biraz da çekindiğim konuyu açmışsın.Son zamanlarda sanırım biraz da üst üste gelen başarısızlıklardan ötürü çoğunluğun üzerinde inanılmaz bir sabırsızlık ve önyargı var.Genç alınıyor çok genç bize yıldız lazım diyorlar,yaşlı alınıyor ne yapacaz elimizde kalır diyorlar.Çözümün ne olduğuna dair ise yorum yapan neredeyse yok gibi.Gidip de Ronaldinho ya da Henry'i alamayacağımız açık.Adamın ismini beğenmeyip yorum yapanlar var.Önce bir izlemek lazım.Bu bakış açısı Beşiktaş'ımıza zarar vermeye başladı bence.Tabii ki tartışalım ama lütfen bunu somut şeylere dayandıralım.Adı Abuzittin olup amatör ligden de gelse izlemediğim biri hakkında yorum yapmıyorum ben.Şimdilerde yıldız olan bir çok oyuncu da böyle takımlardan geldi.Kimse anasının karnından yıldız olarak çıkmıyor.Şu sıralar yeni bir yapılanma dönemine giriyoruz.Yaş ortalaması çok yüksek ve mantalite olarak çökmüş bir takımdık.Gençleştirme operasyonunu sonuna kadar destekliyorum.Yapılan transferleri de son iki sezona göre daha mantıklı görüyorum.Hepsi gelecek vaadeden oyuncular.Sadece Baki hakkında nötrüm.Çok izleme fırsatım olmadı ama Ajax altyapısında yetişmiş olması bana umut veriyor.Ancak en büyük korkum bu sabırsızlık.Bu takımın savaşçı bir takım olacağından şüphem yok ancak çok büyük bir tecrübe sıkıntısı çekicez.Belki de iyi oynayacağımız maçları basit hatalarla kaybedicez.Bu kaçınılmaz çünkü bu çocuklar daha çok genç.Taraftar ise hiç sabredecek gibi durmuyor.Bir çok insan geçen senelerle aynı şeyin yapıldığı ve hiç düşünülmeden adam toplandığı görüşünde.Ancak ben buna katılmıyorum.Çünkü transferi yönetim değil Tigana yapıyor.Lütfen bu hatayı yapıp moral bozmayalım.Gençler çok daha kolay demoralize olabilirler.Takımımızın en çok bu sene desteğe ihtiyacı olacak.Hep demiyor muyduk, bu takım kaybetsin ama yüreğiyle oynasın,Beşiktaş ruhuyla oynasın yeter diye.Bu sene bunu geri kazanabiliriz.Ben buna inanıyorum.Belki şampiyon olamayacağız ama bu takım yarışacak ve savaşacak.Sabır ve yapıcı yorumlar lütfen.
Alıntı:
kartal222´isimli üyeden Alıntı
evet arkadaşlar tartışalım fakat adam gibi tartışalım seviyesiz laflar edip bir birimizin kalbini kıran kelimeler kullanmadan tartışalım ve lütfen Beşiktaş hakkında,yönetim ve futbolcular hakkında yorumlarımızı açıklarken kullandığımız kelimeleri dikkatli seçelim.Bobo hakkında bir arkadaşımız "bu sezon inşallah bacakları kırılır ve futbol oynayamaz" diye bir yorum yapmış ben ona soruyorum sen kimsin ki bir futbocuya bu şekilde lanet okuyorsun,kendini Beşiktaş taraftarı olarak nasıl görüyorsun birde "hasta Beşiktaşlıyım" diyorsun,bence sen Beşiktaşlı değil tam bir Beşiktaş düşmanısın,benim gözümde fenerlisin,hadi diyelim ki senin dediğin oldu ne geçecek eline sen mi sahaya çıkıp gol atacaksın,yöneticilerin transfer politikasını beğenmiyorsun, neden? diyorsunki niye bonservisiyle alınmadı sana soruyorum 4 milyon $ para azmı,ki Bobonun alacağı ücret ayrı. bence şu anakadar yapılan transferler mükemmel alınan futbocuların hepsi gelecek vaadeden çocuklar.Yıldız almak önemli değildir elindeki gençlerden bir yıldız yaratmasını bilmek en önemlisidir.Yönetim kafasına göre transfer yapmıyor Tigana istiyor kartal alabildiğini alıyor biz yanlızca oyuncular hakkın da yorumlarımızı paylaşırız, kimseye küfür etmeye,beddua okumaya hakkımız yok lütfen daha seviyeli olalım.Site yöneticisi arkadaşlardan da rica ediyorum böyle seviyesiz arkadaşların lütfen üyeliklerini iptal edin.......
Alıntı:
che_chen´isimli üyeden Alıntı
bencede tartışalım zaten forumun amacı bu.

Fakat untmayalım Ali gültikenler, Feyyaz Uçarlar, Metin Tekinler nasıl kazandırlıdı bu takıma! Hepsi bunların Real madridten mi alındı?

Ya da hepsi süperstardıda BEŞİKTAŞ mı onları dünyalarca para verip kadrosuna kattı.

Bu efsane kadronun üç adamı Beşiktaş orjinli bile değil.Kimi kocaelinden kimi yücespordan alındı ve efsane kadroyu oluşturdu!

Biz böyle bir takımız bir starlarımızı kendimiz yetiştirir onları Türk futbolunun hizmetine sunarız.

Biz başkalrı gibi bilmem kaç yaşındaki futbolcu bozuntularına sırf MİSİLLEME amaçlı milyon dolarlar veremyiz. VERMEYECEĞİZ.

Beşiktaş böyle bir takımdır! Başka türlü şeyler bekleyenler varsa gidip REal Madridi yada başka takımları tutabilirler!

Beşiktaşın geleneğine göre hareket eden bu yönetime şans tanınmalı ve bu gelen futbolcuarada destek olmalıyız!

Çünkü onlar artık bizim futbolculaımızdır!

Evet benimde şüpheli olduğum konular var bazıları hakkında ama oynamdan kötülemek olmaz.

Yargısız infaz bize yakışmaz.....

ÇARŞI YARGISIZ İNFAZA DA KARŞI!
Alıntı:
KaraBey´isimli üyeden Alıntı
rıza çalımbay rizespordan koray ı getirdiğinde aranızda kaç kişi burun kıvırmıştır tahmin etmek hiçte güç değil. ama o zamanında kimsenin beğenmediği koray bence beşiktaşımızın son yıllarda aldığı en iyi yerli oyuncudur. hepinizden ricam yeni gelen ve gelecek olan büyük beşiktaşımızın futbolcularına sahip çıkmanızdır. artık her isime önyargılı davranmaktan vazgeçelim. hepinize iyi forumlar.

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.

abi ellerinize sağlık ekleyecek tek bir kelime yok
kyros06 Ofline