Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2007, 17:58   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş yağmur altında çalıştı!

Click the image to open in full size.

Beşiktaş, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.


Beşiktaş, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile yapacağı 13. hafta maçının hazırlıklarını yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanla sürdürürken milli takım kampında bulunan futbolcular, tedavisi için Hollanda'da bulunan Gökhan Zan ve Şilili oyuncu Tello çalışmaya katılmadı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular yağmur altında çalıştı. Antrenmanın ilk bölümünde pas ve top tekniği üzerine çalışan futbolcular, daha sonra alan daraltma ve dar alandan topu çıkarma çalışmaları yaptı. Antrenmanın ikinci bölümüne şut çalışmasıyla başlayan siyah-beyazlı takım, yarı sahada çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Bu arada, çalışma sırasında hafif sakatlık geçiren Serdar Kurtuluş, idmanı yarıda bıraktı. Genç oyuncunun ciddi bir sakatlığının olmadığı öğrenildi.

Antrenmana, tedavisini Hollanda'da sürdüren Gökhan Zan ile sakatlığı süren Tello'nun yanı sıra milli takım kamplarında bulunan futbolcular katılmadı.

İDMAN NEŞELİ GEÇTİ

Sağanak yağış altında iki saate yakın süren antrenmanda, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

Şut çalışması sırasında topu sahanın dışına atan oyunculara diğer arkadaşları takılırken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da şutları kötü değerlendiren oyuncularına şınav cezası verdi. Çift kale maçta ise siyah takım, yeşil takımı Burak'ın golleriyle yenerken, galip gelen takımın oyuncuları saha içinde galibiyetin sevincini yaşadı.

Öte yandan, bu sezon hakem hatalarından çok şikayetçi olan Beşiktaşlı oyuncular, çift kale maç sırasında zaman zaman, özellikle yeşil takımda forma giyen arkadaşlarını, hakem olarak görev yapan antrenörlerine şikayet edip, itirazda bulundu.

Beşiktaş, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının hazırlıklarını, yarın (Cumartesi) PAF takımı ile yapacağı karşılaşmayla sürdürecek.

Bu arada, devre arasında transfer planlayan Beşiktaş'ta, genel menajer Sinan Engin'in yurt dışına çıktığı öğrenildi.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla